Life’s Like That by Lydia Teh !

hehe mcm biasa aku terbeli buku lagi

walaupun aku x sempat nak beli buku kat KLIBF 2009 hari tuh

bz dowh. mcm2 nak buat. haha

last2 x sempat nak pergi ke KLIBF 2009. nyesal pun ader ok. haha 🙂

haha mmg lawak la buku2 neh

berdasarkan true story neh ok

memang dekat ngan masyarakat malaysia

cuma apsal la cover dia mcm tu lydia eh ?

buatlah cun sket. hehe punya la banyak cartoonist yang best2 kat malaya ni

hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Life’s Like That by Lydia Teh !

  1. buku ni mmg best. lawak.

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : hehe ko pun dah baca ek. hehe 🙂

    Reply

  2. berapa harge buku ni bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    hafifi : x hengat la. kena check belakang dia nanti ok. hehe 🙂

    Reply

  3. Buku pon ada prequel, ek…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge