LIBUR, PC.com & Gaya Travel Nusantara – Amik Ko Beli Sekali 3 Magazines !

hehe gler ah lepas dinner tadi aku perasan aku dah lama tak belek2 mag kan

so singgahlah kejap ke kedai magazines nak tengok mag baru

terjumpa mag libur idaman kalbu. haha

lawa dowh cover neh. cover kat putrajaya hot air ballon festival

aku tak sempat nak pergi. hampeh sekali !

takpe harap2 tahun depan ada lagi kan. kalau takde kuciwa lah !

so far cover libur memang tak pernah mengecewakanlah kan. hehe 🙂

neh lagi satu mag aku beli PC.com

actually aku dah lama tak beli

percaya tak aku beli sebab dia ada feature iPhone adjer ?

haha sungguh terpengaruh aku dengan cover kan

gua manusia jugak ok. haha

lagi satu gaya travel nusantara

neh banyak cuti2 malaysia dengan cuti2 asia tenggara

mcm best je nak jalan2 nanti kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “LIBUR, PC.com & Gaya Travel Nusantara – Amik Ko Beli Sekali 3 Magazines !

  1. Haha… Majalah PC lama dah aku tak beli. Tapi sekali sekala terbeli juga sebab nak sokong kandungan tempatan berbahasa Melayu. Masa sekolah dulu boleh kata tiap-tiap keluaran aku beli. Sisipan megabyte pun aku kumpul. Tekun gile dulu. Siap ada buku scrap. Tampal2 artikel komputer. Tah ada lagi ke tak scrap tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    n81 : hehe aku bei pun sekali sekala. tapi libur setiap bulan la. hehe 😉

    Reply

  2. haha…cover 2 memang untuk promosi suh beli..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe tu la aku siap terpengaruh ngan cover. hehe 🙂

    Reply

  3. Kat KL ada putrajaya, skrg nie Kat JB kita orng sudah ada Nusajaya, hope boleh jadi mcm putrajaya ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : wahhh dah rasmi kan hari tu nusajaya ni. cool 🙂

    Reply

  4. beli jangan tak beli!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe mcm agen la plaks. ahaks 🙂

    Reply

  5. gambar muka depan Libur tu macam penah tgk kat forum…cun2…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : hehe kat forum mana tu eh ?

    Reply

    izzat Reply:

    kat fotomedia.com.my rasenya…hehehe, x sure la plak..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : owh ya ke eh ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge