LIBUR, PC.com & Gaya Travel Nusantara – Amik Ko Beli Sekali 3 Magazines !

hehe gler ah lepas dinner tadi aku perasan aku dah lama tak belek2 mag kan

so singgahlah kejap ke kedai magazines nak tengok mag baru

terjumpa mag libur idaman kalbu. haha

lawa dowh cover neh. cover kat putrajaya hot air ballon festival

aku tak sempat nak pergi. hampeh sekali !

takpe harap2 tahun depan ada lagi kan. kalau takde kuciwa lah !

so far cover libur memang tak pernah mengecewakanlah kan. hehe 🙂

neh lagi satu mag aku beli PC.com

actually aku dah lama tak beli

percaya tak aku beli sebab dia ada feature iPhone adjer ?

haha sungguh terpengaruh aku dengan cover kan

gua manusia jugak ok. haha

lagi satu gaya travel nusantara

neh banyak cuti2 malaysia dengan cuti2 asia tenggara

mcm best je nak jalan2 nanti kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “LIBUR, PC.com & Gaya Travel Nusantara – Amik Ko Beli Sekali 3 Magazines !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.