LIBUR Edisi June 2008 Dah Keluar La ! Yahooooooooo :)

korang dah tengok the latest libur magazine ke

hah ! ni la cover dia. memang mengancam

ada special edition jalan2 carik makan kat malaysia lagi lah. haha

fuh ada masak lemak cili padi lah dalam magazine neh

siap plak dengan senarai masakan yang mesti di jamah ikut negeri2 kat malaysia. 🙂

apa lagi tunggu. pi lah kedai suratkhabar beli satu beb ! haha

eh wong, gambar ko tengah bz amik gambar kat kem cinta kelimat pun ader la.

hari tuh takde. kali neh clear ada gambar ko. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge