Letter From Air Asia…

bila aku bukak email tadi

nampak air asia nyer email

akhirnya air asia dah ada micro site and jawab balik semua persoalan pasal cadangan airport baru

Dear Valued Guest,

We at AirAsia and AirAsia X appreciate your patronage in choosing us for your travel. As a regular user of the Low-Cost Carrier Terminal (LCCT) in Sepang, we have heard your concerns and complaints about the cramped facilities at the LCCT. Many of you may not be aware that the terminal is owned, operated and managed NOT by AirAsia but by Malaysia Airport Holdings Bhd., a government-linked company.

To help serve you even better, AirAsia – together with Sime Darby Bhd. – proposed to the government that we be allowed to construct and operate a new terminal to cater to the airline’s exponential growth. The Cabinet approved our request for the new terminal – KLIA-East, or as we like to call it, The Rakyat’s Terminal – to be located just a short distance from the KLIA Main Terminal. The new terminal in Labu, Negeri Sembilan, is scheduled to be in operation early 2011.

In recent days, the proposed KLIA-East terminal has generated a lot of debates and discussions in the media – print, broadcast and online. We appreciate the fact that almost everyone who has voiced their view agrees that AirAsia needs a new terminal. For us, the staff of the airline, the new terminal is very much a matter of the company’s survival given the number of new aircraft joining our ranks – at least two are being delivered every month – and the growth in passengers, estimated to reach 60 million in 2013.

We would like to appeal for your support in helping us deliver on our promises to you and in making The Rakyat’s Terminal a reality. We have set up a designated web site where we will try and clear misconceptions regarding the project and provide answers to questions you may have regarding KLIA-East. Do drop by and have a look. We would also like to appeal to you to voice out your support for the project – and for lower fares, convenience and a comfortable environment – by writing to the print media, appearing on broadcast media, responding in the online media, especially blogs, and contacting your elected representatives.

For more facts and enquiries on KLIA-East, please log on to www.airasia.com or head on over to the blog.

click here

– – – – –

aku x sure apa nak kata

ada yang setuju

ada yang tak setuju

aku takde banyak reliable info to judge

aku rasa mcm lagi banyak persoalan drpd jawapan la. hehe

cuma satu je yang aku harap la kan

decision maker fikir la masak2 dulu

ini bukan sket punya belanja neh kan

hope that in the end,  rakyat wins la kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Letter From Air Asia…

  1. Tak boleh ke buat kt area klia, sepang je instead Labu..

    Reply

  2. setuju, harapan aku mereka fikir masak-masak dlu sebelum buat keputusan. ini dapat mengelakkan pembaziran pada masa akan datang.

    aku rasa mungkin mereka ada pertentangan dgn syarikat penerbangan sedia ada sebab itu nak didirikan airport sendiri.

    tapi aku tetap fikir bajet utk buat airport tu lebih baik digunakan pada yang lebih memerlukan.

    Reply

  3. pada pendapat aku, adalah lebih baik diorang beli je LCCT yg sedia ada ini. tapi mungkin sebab landasannya bergabung dengan KLIA kot maka sebab itu diorang nak buat airport sendiri.. tatau laa.. atau take over sebahagian daripada landasan itu dan buat landasan sendiri kat LCCT itu jugak ke.. sebab daripada dia nak buat airport baru, lebih baik duit itu digunakan untuk mengupgrade LCCT itu.. opss.. aku lupa LCCT tu di bawah MAHB.. hehehe..

    Reply

  4. pada pendapat aku, adalah lebih baik diorang beli je LCCT yg sedia ada ini. tapi mungkin sebab landasannya bergabung dengan KLIA kot maka sebab itu diorang nak buat airport sendiri.. tatau laa.. atau take over sebahagian daripada landasan itu dan buat landasan sendiri kat LCCT itu jugak ke.. sebab daripada dia nak buat airport baru, lebih baik duit itu digunakan untuk mengupgrade LCCT itu.. opss.. aku lupa LCCT tu di bawah MAHB.. 🙂

    p/s: awat susah benar aku nk bagi komen kat sini ehh.. huhuhu..

    Reply

  5. saja nak bagi negri sembilan claim ada airport sendiri

    Reply

  6. haiya…ape pasat mau bikin lagi..dekat2 saja maaaaaa…apa pasat mau bazir uang rakyat..haiya…guna itu luit bikin serbis lagi baik maa…

    Reply

  7. carl : hehe tuh la kan. area semua sungguh jauh2 la kan. hehe 🙂

    Reply

  8. megat : apa yang aku harap diaorang fikir la masak2 kan. jgn la nanti menyusahkan ko ngan aku nak pegi sana je. hehe 🙂

    Reply

  9. landak : hehe aku setuju gak 🙂

    Reply

  10. joe : haha why labu ? haha 🙂

    Reply

  11. xmind : tuh la kan. susah la nanti nak pergi sana. jauh woooo 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge