Let’s Focus On the Badminton Olympic 2008 Final This Sunday OK ! Hehe

cayalah ! akhirnya lee chong wei masuk finale jugak kan

aku akan ada kat jb ahad neh

hopefully akan ada live la badminton finale

kalau takde memang sungguh hampeh la kan. haha

untuk masa ini kita lupakan dulu berita ini , atau ini dan berita ini juga

let’s focus on the final la kan.

bosan aku dengan senario politik malaysia yang mcm hampeh

p/s – teringat masa finale piala thomas 1992.

aku tengok kat tv common room new hostel koleq ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Let’s Focus On the Badminton Olympic 2008 Final This Sunday OK ! Hehe

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Saya harap dia menang. Kalau dapat pingat emas, dapat ganjaran sejuta kan? hehe

    Reply

  3. ixora : hehehe tunggu pinta emas je la ahad neh. :confusedlot:

    Reply

  4. harap² menang… lama x dpt pingat nih..

    cmomoc’s last blog post..my tuesday fever…

    Reply

  5. cmomoc : hehe dah kalah pun. anyway ok lah tuh perak kan. hehe 😥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge