Let’s Do It ! – MERCY Malaysia Appeals to the Public to Donate to the PALESTINE RELIEF FUND !

aku dah bengang giler ah dengan situasi kat palestine gaza sekarang neh

dah melampau2 lah israel laknat tuh kan

hampeh je.

habis semua nak dibomnya

dah sekutu diaorang mmg lagi la hancus. amerika khususnya !

benci aku. ramai dah terkorban. setakat neh over 400 dah terkorban

mostly civilian dan kanak2. geram aku !

alhamdulillah mercy malaysia akan menghantar bantuan perubatan ke sana

akhirnya something that malaysia can do

selain daripada mengutuk saja kekejaman terrorist israel tuh kan !

semua orang asyik nak mengutuk. tapi sedikit yang hantar bantuan

oklah sapa2 nak menderma boleh lah click kat mercy malaysia punya logo !

thanks to blogger gigih lagi tegar zamz kerana posting pasal mercy malaysia

sila derma dengan ikhlas

dan hentikan sokongan kepada fotopages <— thanks bob for highlighting this !

kalau korang perasan frontpage fotopages mmg pasal israel pun :vangry:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Let’s Do It ! – MERCY Malaysia Appeals to the Public to Donate to the PALESTINE RELIEF FUND !

  1. 😥 Sedih tu sedih la Zam tp nak buat camner, nak tolong tak leh, doa lah untuk mereka. Dalam kitab pun dah termaktub skrg ni masa dia memerintah dunia dan akan sampai satu masa nanti bukit pun akan berkata ” ada Yahudi di belakang ku” masa tu Yahudi tak selamat lagi. AllahhuakbarX3..!!

    Reply

  2. haritz : hehe tuh la kan. kita mampu menderma je la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge