Let’s Book Our Holiday @ MAS Travel Fair 2008 @ 22-24 February 2008 !

hehehehehe mas travel fair 2008 kembali lagi daaaaa

korang percaya tak walaupun saya suka berjalan2 saya tidak pernah sekalipun book atau reserve percutian saya dengan mas travel fair. bukannya saya tak support mas. ataupun saya pilih kasih dengan airasia hehehhee. cumanya saya tidak dapat memastikan yang adakah cuti saya akan diluluskan semasa saya travel.

justeru saya lebih suka untuk booking sendiri.

lagi satu setiap kali saya bercuti saya akan amik cuti pada hari isnin sekali. malas nak travel pada hari ahad dengan kesesakan di mana2 di malaysia. heheheeheh. anda cubalah extend cuti anda kepada hari isnin. pasti puas hati.

heheheheh lagipun hari isnin semua pekerja monday blues. jadi semua orang sebenarnya takde mood nak bekerja. hehehehe lagi senang bercuti kan ! 🙂

lagi satu prinsip saya senang saja. kalau nak bercuti jangan ditangguh2. heheheh pegi je booking and then travel. jangan fikir dua tiga kali. sebabnya nanti tak jadi. heheheheehe betul bukan ?

apa-apa pun siapa2 nak book mas travel fair tak lama lagi boleh click sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Let’s Book Our Holiday @ MAS Travel Fair 2008 @ 22-24 February 2008 !

  1. aku pergi ke langkawi dgn package mas dulu. hotel, return flight semuanya about RM600 aje ukt 3 orang. worth it. tapi sesak la

    azwanhadzree’s last blog post..Setting Up Your Own WordPress Blog : Domain

    Reply

  2. azwan : murah tuh ! hehehe mungkin saya akan cuba book kali ini. heheheh 🙂

    Reply

  3. aku belum penah teringin lagi nak gi holiday dengan flight nih…belom mampu..hahaha….

    Reply

  4. zuriaf : heheheheeh takpe slow2. airasia kan ader. banyak giler tiket murah. kadang2 lagi murah daripada bas tau. hehheehe 🙂

    Reply

  5. argghh…saye dah lame x gi makan angin…

    cikF=)’s last blog post..SaYa YaNg RaSe TeRtIpU…TiPaH TeRTiPu..

    Reply

  6. cikf : heheeh ni la masanya yg paling seswai! book je dulu. hehehehe 🙂

    Reply

  7. This is the latest Malaysia Airlines Travel Fair 2010. I like the 4 days /3 nights packages. Very Cheap.

    Reply

    KNizam Reply:

    rebecca : glad to know that ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge