Les’ Copaque Production Akan Kembali Pada 2011 Dengan “Upin & Ipin Angkasa” !

perghhhhh cayalah Les’ Copaque Production !

korang mmg cool.

aku dapat rasanya aura kehebatan filem neh masa 2011 nanti

memang best la nanti kan. hehe !

saksikanlah video pasal upin dan ipin angkasa kat bawah neh ok

click kat sini nak pergi ke official website

neh mr topotato giler kentang surelah akan dapat backstage pass sekali lagi kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Les’ Copaque Production Akan Kembali Pada 2011 Dengan “Upin & Ipin Angkasa” !

  1. Cool … kalau marketing dia macam dulu jugak, aku rasa … mungkin boleh cecah 10juta kali ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe aku rasa akan dapat lebih sebab lagi mahal kali neh value dia kan. hehe 🙂

    Reply

  2. Thanks for posting, I’ll definitely be subscribing to your blog.

    Reply

  3. amin… moga2 boleh dapt la.. hohoh lambat sangat lagi weh.. 2011 hohoho nnt 2010 aku buat post la.. hohooh

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : haha lambat apa. pejam celik pejam celik surelah dah 2011 nanti. haha 🙂

    Reply

  4. Org Melayu pun boleh buat filem animasi setanding ngan Hollywood..tengah tunggu filem Saladin, tak keluar2 lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : tuh la hebat la diaorang kan. hehe 🙂

    Reply

  5. kat rumah aku ada upin & ipin

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha yang tuh mmg tak disangkal lagilah. betul3x haha 🙂

    Reply

  6. Betul . . betul . . betul . .
    Mana2 pergi mesti dengar suara upin & ipin, cutekan

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep mmg cool la trademark diaorang. hehe 🙂

    Reply

  7. ape?!
    2011?!
    ala…
    ni tak sabo2 tunggu ni…
    upin ipin, comel…!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : yep 2011 lah. bagi orang tertunggu sket. haha 🙂

    Reply

  8. pergh!smart lah!
    aku masih tercari link geng pengembaraan tu untuk buat koleksi
    tapi dah keluar baru punye
    ades

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : hehe belum keluar lagilah kot. hehe 🙂

    Reply

  9. menarik nie…

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : hehe tungguuuuu 2011 ya 🙂

    Reply

  10. aku memang kagum dengan les kopak nih.
    berani. berkualiti.
    aku tumpang bangga.

    Reply

    KNizam Reply:

    pyerudz : hehe ko tak nak wat review ke eh ?

    Reply

  11. Kita mesti SOKONG industri filem aminasi negara kita…

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : hehe mmg best wooooooo kan 🙂

    Reply

  12. Pingback: upin dan ipin angkasa... | topotato.com

  13. Pingback: Upin Ipin Angkasa 2011 | Got Better Ideaz?

  14. best tapi lambat lagi tu..2 tahun lagi..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    wanmus : sekarang masa cepat adjer berlalu ok. sedar2 je nanti dah 2011 haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge