Lebuhraya Punca KTMB Rugi Besar ?

korang dah ke pasal – Lebuhraya punca KTM rugi besar

aiyaaaa takkan nak salahkan lebuhraya plak kan. haha

aku rasa kalau digunakan degan maximum dan ada double track, sure ktmb boleh untung giler. ye lah kan sapa nak drive jauh2. penat lagi adalah. kalaulah ktmb efficient, cepat sampai, selesa, surelah aku pegi naik train setiap kali nak buat long distance journey.

come on la ktmb. kenalah buckle up sket kan

aku memang minat naik train sebenarnya. hehe

boleh support cuti2 malaysia aku sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Lebuhraya Punca KTMB Rugi Besar ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.