Latest Updates @ 2115hrs : By-Election 2009 – P59 Bukit Gantang, N25 Bukit Selambau & N29 Batang Ai

hehe nampaknyer kesemua website2 utama dah jadi simple pages

semua jadik simple sebab traffic tengah menggila sekarang kan

– – – – – –

aku check tv takdelah plak buat live coverage sekarang

pelik gak

zaman teknologi neh patutnya adalah yang buat live from the hall kan

source here

semua website pasal politic dah jadi simple html adjer.

terpaksalah aku buat print screen adjer kan. hehe 🙂

– – – – – –

kat astro awani tengah discuss pasal kenapa bn kalah kat dua bukit. hehe

semua kaitakan bn tak guna sepenuhnya blog, facebook, twitter etc

haha baru nak sedarkah wei ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Latest Updates @ 2115hrs : By-Election 2009 – P59 Bukit Gantang, N25 Bukit Selambau & N29 Batang Ai

  1. so, what’s the conclusion?

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : bn 1 vs pr 2 (bukit). hehe 🙂

    Reply

  2. di tv diorang mcm segan-segan jae nak buat liputan pasal keputusan prk hari ini…kenapa lah agaknya eh? ;p

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : diaorang mcm x dapat terima hakikat kekalahan lah tuh kan. haha habislah diaorang pru13 nanti. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge