latest streamyx promotion rm77@1mbps!

macam menarik la plak latest promotion pasal tmnet streamyx ni kan. aku rasa dah puas la pakai yang 512kbps. so aku ingat nak tukar ke 1mbps la plak speed dia. area melawati ni pun covered up to 4mbps. entah betul entahkan idak kan. anyway tadi aku called tmnet streamyx, kena pegi tmpoint la plak. aisey, hengatkan boleh just upgrade via call or online jer. sekali hampeh, still kena pegi tmpoint. pointless betul la! hehehehe

so esok aku nak pegi tmpoint kat bawah menara rebung tu nak upgrade.

korang bila lagi nak upgrade eh?

thanks to suefami, i managed to scroll down the details syarat2 in font size 6 and found this syarat2.

have a look at them before u sign up fellas! 🙂

ingatkan boleh selamba je dapat that samsung mp3 player, sekali pelanggan ke 350th adjer la! korang click sini kalau nak view the full ad campaign via pdf 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “latest streamyx promotion rm77@1mbps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.