latest streamyx promotion rm77@1mbps!

macam menarik la plak latest promotion pasal tmnet streamyx ni kan. aku rasa dah puas la pakai yang 512kbps. so aku ingat nak tukar ke 1mbps la plak speed dia. area melawati ni pun covered up to 4mbps. entah betul entahkan idak kan. anyway tadi aku called tmnet streamyx, kena pegi tmpoint la plak. aisey, hengatkan boleh just upgrade via call or online jer. sekali hampeh, still kena pegi tmpoint. pointless betul la! hehehehe

so esok aku nak pegi tmpoint kat bawah menara rebung tu nak upgrade.

korang bila lagi nak upgrade eh?

thanks to suefami, i managed to scroll down the details syarat2 in font size 6 and found this syarat2.

have a look at them before u sign up fellas! 🙂

ingatkan boleh selamba je dapat that samsung mp3 player, sekali pelanggan ke 350th adjer la! korang click sini kalau nak view the full ad campaign via pdf 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “latest streamyx promotion rm77@1mbps!

  1. hari tu ada terserempak dgn add ni kat surat ‘indah’ khabar ‘dari rupa’.. member pulak berminat nak tukar sebab tertarik dekat ‘FREE’ MP3 player tu.. tapi aku cakap kat dia .. apa2 hal lu baca dulu apa ada kat “*” kat hujung corner bawah yang tulisan dia font size 6.. mesti ada catch punya… true enuff.. terus tak jadi tukar!

    Reply

  2. suefami : eh ada iklan tersirat ke eh?

    Reply

  3. awak expert IT eh..
    kalau saya mintak view awak pasal laptop yang saya nak purchase boleh tak?
    saya ni tak berapa cerdik. 🙂

    Reply

  4. sufami : xde la expert sangat. kalau nak beli laptop kena tahu objective. kalau nak main game/graphic kena cari yg power. kalau nak normal work eg email, internet etc, normal laptop will suffice. 🙂

    Reply

  5. My objective is more on normal work lar.
    This is what Im planning to buy. Apa view awak.
    Harga dia RM2015

    Dell Vostro 1000 Notebook
    Mobile AMD Sempron™ processor 3500+ (1.8GHz)
    Genuine Windows® XP Home Edition
    512MB 533MHz DDR2 SDRAM
    15.4” WXGA Display
    80GB* Hard Drive
    24X CD Burner/DVD* Combo Drive
    Get Additional RM100 Instant Cash Redemption When You Buy 2 or More Units ONLINE!
    Get RM200 Instant Cash Redemption + FREE Upgrade to 120GB Hard Drive!

    Reply

  6. suefami : that notebook mmg value for money untuk rm2k budget. tapi 15.4 x besar sangat ke?

    Reply

  7. Hmm… ada yang 14.5″ rege dia RM1899. Tapi takder Window OS

    Reply

  8. suefami : eh better cari yg ada windows.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge