Latest Photos/Pictures Published Online for the Beijing 2008 Olympic Games !

tadi sempat aku bloghopping kejap

aku tercari2 gambar2 terbaru pasal sukan olimpik 2008 kat beijing

aku masuk official website, gambar kecik sangat la plaks

so aku pun search la gambar2 kat internet. banyak gak la dapat, hehe

so kat bawah neh aku listkan semua blog/websites yang korang boleh masuk kalau nak tengok semua gambar2 terbaru pasal sukan olimpik 2008 kat beijing

semoga bermanfaat !

yang ni official website for beijing 2008. memang cool. banyak gambar

cuma kecik sket la kan. haha

kat bawah neh suratkhabar online kat china – china.org.cn

memang banyak la gambar2 latest pasal olimpik. i like !

kat bawah neh plak getty images yang glamer tuh

banyak siot tukhang amik gambar diaorang kat sana

kat bawah salah seorang flickR user yang cool

lawa giler gambar2 yang dia amik. korang enjoy je ok

macam biasa yahoo! images akan keluarkan yahoo! sports diaorang sendiri la kan

banyak gambar2 yang cool. siap dengan news sekali !

reuters adalah agen berita paling pantas pasal olimpik kali neh

siap dengan gambar2 yang cool. layan je lah

cbc online neh pun banyak gak gambar untuk korang layan.

hehe banyak giler gambar woooooooooo

neh local edition the star online

aku tengok banyak gak la news pasal team malaysia. malaysia boleh !

yang kat bawah neh plak team utusan

sapa2 nak tengok news pasal team malaysia boleh check kat bawah ni ok

ni plak nst yang buat special.

aku rasa tukhang amik gambar diaorang ada kat sana lah. hehe

so itulah websites yang menjadi pilihan aku nak tengok latest gambar olimpik 2008

korang ada websites lain yang lagi cool ke ?

boleh share dengan aku dan pelawat2 blog ini ?

hehe bolehlah……haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Latest Photos/Pictures Published Online for the Beijing 2008 Olympic Games !

  1. was bloghopping tadi saw this:
    http://icylifememories.blogspot.com/2008/08/beijing-olympic-2008-opening-ceremony.html

    actually tgh cari theme song dia

    kawaii_desu’s last blog post..phenomenal….

    Reply

  2. kawaii : thanks for the link. theme song ada dalam official site 🙂

    Reply

  3. Pingback: Cyza Sector » My 6 Best Investments

  4. Aku cakap ko, olympic punya opening sgt mengharu kan…sampai aku hampir melelehkan air mata….especially masa atlet bawak obor lari2 dan masa atlet terakhir lari + terbang 🙂

    cyza’s last blog post..My 6 Best Investments

    Reply

  5. cyza : mmg cool giler. aku mmg kagum. lagi kagum kalau malaysia boleh buat camtuh nanti kan. hehe 🙂

    Reply

  6. agak kalau Malaysia.. camne lak depa nak buat eak..

    nuaeman’s last blog post..Alfatehah buat AyahNgah (1934 – 2008)

    Reply

  7. rajin betul ko kumpul erkkkkk

    kita’s last blog post..Reported Attack Site!

    Reply

  8. nueman : tu la kan. sure lagi hebat la kot. hehe 🙂

    Reply

  9. kita : hehe actually untuk aku keep track sekali la. hehe 🙄

    Reply

  10. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge