Latest From Malaysiakini – “Anwar Dibogel, Diperiksa Alat Sulit”

aku rasa mainstream media kat malaysia neh masih tak berubah2 lagi la

come on la! this is the blogging era lah !

the internet is here to judge you ok

please la once and for all report the truth and nothing but the truth in the media

do remember that you’re responsible for what you write to the people like me and other malaysians

we demand for a fair report from the mainstream media :down:

masa election dulu. terima kasihlah pada mainstream media kerana menyebabkan bn kalah di beberapa negeri utama. bukan sebab apa sangat. sebabnya rakyat dah bosan dengan laporan berat sebelah yang mengada2 dan hampeh drpd mainstream media. :mrgreen:

sudahnyer rakyat swicth to the alternatives like internet and blogs

hey ! sampai bila lah nak menipu tu kan ! tak ke mana la weiiii :mrgreen:

lepas debat hari tuh dengan selambanyer ada media yang memuji secara keterlaluan shabery cheek.

aku speechless la…

aiyaaaaa the debate is being telecasted live lah !

who do you think you’re gonna cheat here ?

aku dan engkau tengok debate tuh, tapi report engkau apsal lah berbeza sangat dengan sincere report orang lain.

kami tak bodoh la. please la ! :mrgreen:

now back to the subject…..

have you read anwar ibrahim’s press statement this afternoon ?

the vid can be seen below

now let’s see whether buletin utama tv3, berita tv1/2 or other mainstream will report on even cover this press statement tonight….we will judge them la kan

the BIG Q is sampai bila lah nak buat benda2 camni

come on la. BN dah kalah kat perak/selangor/kedah/penang/kelantan… hampir kalah di WPKL pun masih lagi nak bagi berita2 yang berat sebelah. hampeh la kalau camtu ! :mrgreen:

lambat laun rakyat akan mengetahui berita sebenar

janganlah suka sangat memutarbelitkan berita2 utama ok

insaflah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Latest From Malaysiakini – “Anwar Dibogel, Diperiksa Alat Sulit”

  1. TINTA kINABALU

    Mesti ada sebab mengapa ALLAH takdirkan ANWAR melalui semu ini disaat-saat dia kepingin nak jadi PM dan rakan-rakannya kepingin sangat nak jadi menteri……tiada siapa yang dapat mengelak ketentuan ALLAH….inilah hakikatnya…jika keliru, tak faham, tak fasti….dari memfitnah dan berhelah sebaiknya kembalilah kepada Agama….selamaaaaat…..

    Reply

  2. cinta Malaysia

    Ada kah juah layanan polis saperti rupa sekiranya Najib dan Rosmah di siasat kelak?

    Reply

  3. tinta kinabalu : ya mari semua kembali ke jalan yang lurus 😥

    Reply

  4. cinta malaysia : sama2lah kita nantikannya 🙂

    Reply

  5. a ah. akoo sokong orang plg atas komen tue. bg akoo ape ada dengan anwar?
    bg chance kat orang lain la plak. husam musa ~ pas ke. takde scandal semua. clean. orang mcm tue lah kita pilih. terang2 boleh bercakap pasal islam dan juga dunia (boleh chk edu bg die). dsai da ade track record smcm shabery katakan itu. mungkin orang lihat benda tue dari sudut peribadi. tapi akoo lihat dr perspektif lain. lg pun fact yg dsai bg tue ralat or pincang sedikit. tp satu je akoo igt sumbangan anwar waktu dahulu. die intro bahasa baku! daa. ampun semua. (saya harap semua jgn amek kisah sgt sbb ape yg sy nk sampai kan disini, jangan jumud parti, jangan jumud politik dan jangan jumud pemimpin). ➡

    Reply

  6. et : hehe husam pun ok gak aku tengok. apa2 pun kita saksikanlah drama politik negara neh. hehe 🙄

    Reply

  7. wah…drama politik 2008 makin menarik.. kita nantikan sambungannya.. yeah…

    izzat’s last blog post..Add and Drop Session Ends

    Reply

  8. aku pon tak puas hati ngan media2 kat malaysia ni…berat sblh…sakit ati je baca…dah terang2 debat tu secara live..takkan org tatau mana 1 kalah mana 1 menang…

    nak kena beli nanyang siang pau aaa…tp tak reti baca lak…ahahaha 😛 :mrgreen:

    amoi’s last blog post..Hellboy II – The Golden Army

    Reply

  9. izzat : tu la pasal. tapi kadang2 hampeh la. apsal la takde orang discuss pasal economy ngan masalah sosial lagi ek. hehe ➡

    Reply

  10. amoi : semua tengah tak puas hati sebab media hampeh. seb baik ada internet kan. hehe 🙄

    Reply

  11. saya setuju dgn extremist thinker
    apa ada dgn dsai…sudah2 la…
    ada lg pemimpin lain yg mampu…
    🙂

    luna’s last blog post..Trouble Sleeping…Make u feel lonely!!!

    Reply

  12. luna : hehe dah mcm kronik plak politik kat malaysia neh kan :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge