LAT Town Boy, Ipoh Oldtown ?

hehe aku sebenarnya dah beli dah buku lat neh dulu

tapi hilang ntah ke mana

so aku beli lah lagi sekali sebab nak baca

baca lat neh banyak kali pun still best lagi ok !

memang best layan lat kan. ehhe 🙂

kali neh kisah lat sekolah kat anderson ipoh

so banyak jugak pasal oldtown ipoh dalam town boy kali neh. hehe

sure enjoy punya lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “LAT Town Boy, Ipoh Oldtown ?

  1. ooo anderson di ipoh rupanya.. baru2 depa celebrate their centenary kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : yep andersin celebrate 100 tahun hehe 🙂

    Reply

  2. ada sekali tu MPH buat promotion, anak aku meragam, tak sempat singgah. rugi plak bila tak beli. aku membesar dgn lat dulu. bapak aku suka beli.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : la rugi tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. dah byk sgt buku, abis ilang semua…
    ko dah buat bungkus nasik lemak kut..

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe tuh la kan. kena beli baru plak. hehe 🙂

    Reply

  4. salam….kat mane nak bli buku ni ye….

    Reply

    KNizam Reply:

    jana : kat kinokuniya klcc ada kot 🙂

    Reply

  5. radee pacman

    nampak cam best.dulu penah beli kampung boy kat kedai buku 2nd hand kat ipoh parade..
    ngat nak cari buku ni lak. mmg best la cite lat..

    Reply

    KNizam Reply:

    radee : memang best woooooo hehe 🙂

    Reply

  6. radee pacman

    baru je beli buku ni dekat MPH kat penang hari tu…mmg best la cerita dia..mmg terbaeekk..ada happy, ada sedih..mcm2 la…mmg nostalgia la lukisan lat dalam ni..jubilee park masih beroperasi lagi masa ni..mmg epic.

    Reply

    KNizam Reply:

    radee : best giler kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge