LAT The Early Series Memang Best !

ok aku admit

semalam aku pergi shopping buku lagi lepas dinner

haha giler banyak aku beli buku

beli je la dulu. baca nyer ntah bila la kan

dalam banyak2 buku yang lat the early series mmg paling best la

semua cartoon2 dato’ lat yang terawal

collection from nst

ada yang aku x pernha tengok

overall mmg puas hatilah baca lat neh

mmg boleh senyum sendiri bila korang baca nanti

harga agak mahal dalam rm120

tapi mmg berbaloi2 (bak kata amy search)

memang puas hati

santapan minda di petang2 hari

apa lagi, jangan tunggu adjer

pi lah beli kat kedai buku berhampiran

hardcover version lagi ok

sesuai untuk collector’s item neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “LAT The Early Series Memang Best !

  1. Kartun Dato’LAT mengingatkan kita pada zaman kanak2 kan..cool je..
    2 ari lepas gi MPH tak perasan pula buku ni klu tak mesti dah beli..terbelilah buku masakan “Resipi Bonda”…eheheh buku ni utk org yg tahu makan tapi tak reti nak masak…. ; ) mula2 nak beli hardcover version RM80 ..design cantik woo..tapi klu tak belajar masak tak guna gak..last2 beli yg RM18 janji kena belajar masak start bulan posa ni…Aminnnn

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe penat wooo nak habiskan hardcover yang tebal giler tuh. tapi kartun dia mmg class la kan 🙂

    Reply

  2. Kartun dia memang layan, kalau kat tv tu, memang tak tukar channel dah kalau Kampung Boy tu disiarkan.

    Reply

    KNizam Reply:

    fahmi : aku ada semua koleksi kartun dia. mmg collectors item la kali neh. hehe 🙂

    Reply

  3. nanti receipt buku lebih2 bagi aku ek nak claim income tax hikhik

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : giler pemalas lu ek nak beli buku. haha 🙂

    Reply

  4. receipt buku boleh claim income tax ke??

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : yep boleh claim. banyak gak la. dalam rm1000 gitu ok. hehe 🙂

    Reply

  5. lat is the living legend.. ahaks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe tuh la kan. semua kartun dia mmg cool. boleh tersenyum bila membacanya. haha 🙂

    Reply

  6. aku pernah baca sekali buku kartun Dato’ Lat neh.. memang layan la..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : aku ada koleksi kesemua buku2 dia. mmg jakun giler. haha 🙂

    Reply

  7. Jangan beli buku untuk hiasan rumah sahaja.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : haha jangan jeles. buku boleh dijadikan interior decor yang cool gak tau. hehe 🙂

    Reply

  8. Lat 30 Years Later mike ade bace? Tu sejarah awei Lat dlm berkarya. Buku tuh under Kampung Boy Production, bukannye Berita Publishing atopon NST. Spisis RARE! Hehehe.. Salam kenei2.. jempot singgah blog teman

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : hehe rasanya ada semua. nanti nak kena buat tagging balik jasin. semua ada kat jasin tuh. hehe 🙂

    Reply

  9. salam komen… mmg bagus kartun Dato Lat… nasib baik dlm English Form 1 ader teks psl Dato Lat… ngah cr info utk ngaja so smpailah ke sini…ehehehhe…

    Reply

    KNizam Reply:

    aku : hehe best kan kartun dia hehe 🙂

    Reply

  10. mmgg….in fact, tersangat besh!! hehehhe…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge