Last Check Point @ Tiara Beach Resort PD

Hehe baru je habis submit semua soalan
Rasa macam boleh menang je. Hehe
Tengoklah dinner nanti
Not bad gak la Tiara Beach Resort neh
Kitaorang dapat special rate RM160 deluxe
Stay weekend for weekdays rate tu beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Last Check Point @ Tiara Beach Resort PD

  1. apa sangat la tiara pd resort ni. harap dapat skodeng awek mandi kat pool je. baik ko pegi kk tadi. menang! menang!!!! haha

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha tahniah selaku ketua coach. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. fulamak. meleleh! ni contest apa ni? huhu.

    *kalau menang, pastikan ko main gelongsor tu! haha.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tak sempat main air pun la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. so, macam mana PD Tiara .. best? kalau bawak budak-budak atau datang ngan kawan-kawan best lah, tapi … kalau nak pergi honeymoon Avillion lagi best.

    aku ada aprtment kat situ, block E tingkat 5. dekat ngan kemah putih tu. lama gak aku tak pergi sana.

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : best. bilik besar. cuma pool agak kotor la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. waahhh…dah lame xgi Tiara….

    Reply

    KNizam Reply:

    cikf : hehe best wooooooooooooooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. wahh..mcm best je Tiara BR ni.
    buat reunion kat sana best jugak ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    amirez : mmg cool. facilities pun banyak ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. macam mana nk dapatkan low rates tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    zyzyx : kitaorang group booking 60 bilik rasanya. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. bestnye!
    da lame tak gi sane!
    happening gak.
    bawak budak2 ke bapak2 budak pon mesti seronok!
    tapi jauh sikit dari PD town.
    bapak aku pon ade beli satu unit kat situ.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : yep mmg jauh banyak la ngan pd town. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. kalau sapa2 berminat nak ke Tiara, boleh contact saya for better rate kat Tiara Beach..I have my own unit apartment 2 bilik..I sewakan murah2 je..tak ambil untung pun..sekadar nak dapat duit buar bayar hutang bank je..email saya:mazlan69@gmail.com

    Reply

    KNizam Reply:

    mazlan : wahhh siap promote lagi ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. kalau sapa2 berminat nak ke Tiara, boleh contact saya mazlan69@gmail.com

    Reply

    KNizam Reply:

    mazlan : takde blog ke eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Dear K.Nizam,

    Saya tak ada blog…tak pandai nak buat…sekolah tak tinggi..jadi saya tumpang2 je…minta maaf ya coz tak minta izin dulu…by the way terima kasih atas ruang yang diberi..

    Salam

    Salam

    Reply

  11. mazlan : hehe senang sangat nak buat blog sekarang ni. hehe takpe2. hhe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge