Laptop Habis Battery & Gmail Bangkok

Hehe bukak2 je gmail keluar tulisan thai camni la pulok kan
Haha seb baik aku tau nak tukar setting kat mana
Giler best lounge neh, semua makanan minuman ada dowh, tapi pastikan yg halal je la kan
Lepas solat jamaq tadi terus ke lounge
Malas la aku nak tour bkk airport yg luas giler neh
Dah la sejuk plak sebab hujan kat sini kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Laptop Habis Battery & Gmail Bangkok

  1. wah sudah sampai bkk airport.

    Reply

  2. Wah bro, dah sampai Bangkok! tak sempat nak ucap selamat tinggal dan mintak maaf kot2 selama berblogging ni ada terkasar bahasa dan tersilap kata! Jgn lupa kat Zamz n Myza kat sini ok! All the best to you!

    Reply

  3. jalan-jalan kerja sambil cari makan sambil cari …. ops…sorry

    Reply

  4. last2 nanti, laptop pun pening…bertukar suasana…haha…cuba try terjemah pkataan tu zam…

    Reply

  5. hati-hati kat sana tak stabil.. bila nak datang negara jiran kelantan? haha

    Reply

  6. Nanti tiap2 ari gmail bahasa Pakistan.. Lagi haru bro..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.