laman web setia alam lagik! heheheeh :)

saja je aku nak masukkan balik info pasal township setia alam kat shah alam neh. untuk future reference sahaja. hehehehehe takde kaitan apa2 pun sebenarnya. rumah pun dah sign s&p so tunggu siap je lah kan. heheehhehehe 🙂

 

more at setia alam website

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “laman web setia alam lagik! heheheeh :)

  1. Kau beli rumah di sana ye. tak jauh ke dari office?

    Reply

  2. azwan : yep dah beli kat sana. siap 2009 nanti. mmg la jauh tapi dah x dapat lagi la landed properties free hold yang dekat2 kl. heheheheehe 🙂

    Reply

  3. jauh ker dekat ker.. janji, bila masuk rumah, rasa aman damai dan tenang!

    p/s: byk betul foreplay setia alam… nak promote kawan2 beli rumah kat situ ker? dekat sikit nak berkumpul 😉

    Reply

  4. aini : hehehhe betul2 janji rumah sendiri dan aman je bila masuk. jiwa tenang huhuhuhu

    saja2 je. sebab teruja sangat dapat beli rumah. hehehehe every month nak kena pegi neh nanti. hahahahaha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge