LAMAN 2008 – The Malaysia International Landscape & Garden Festival 2008 at Perdana Lake Garden, KL

tadi terbloghopped kat blog dr shah, jumpa entry pasal LAMAN 2008. 😐

korang dah pergi LAMAN 2008 ?

hehe baru je PM rasmi semalam da πŸ˜‰

so dia akan bukak dalam masa seminggu neh. memang best !

aku rasa aku akan melepas la LAMAN 2008 coz tak sempat kot nak pergi πŸ™‚

weekend ni dah balik kampung. next weekend dah ada agenda

sempat ke kalau nak pergi week days ek ? heeh sure penat giler :up:

takde saper nak buat roadblock lagi ke kat parlimen ? haha πŸ˜₯

aku rasa 1st time aku pergi LAMAN 2004, memang best giler beb

banyak giler landscape kat sana. memang besar giler dowh

bunga banyak giler. pokok tak payah cakap la.

cuma kena parking jauh sket and then naik kereta LAMAN 2004

hehe sapa2 nak nengok gambar2 yang aku amik masa LAMAN 2004 ngan LAMAN 2006, bolehlah click mengelick kat bawah ni ya. aku jamin korang usre teruja nak pergi punya lepas dah nengok gambar2 aku kat bawah neh. haha πŸ‘Ώ

hehe masa tuh memang tengah menggiler amik gambar

mentang2lah masa tuh baru beli digicam sony kan – My Digicam – Sony DSCW1

memang best siot digicam neh. banyak giler macro shots yang aku amik. hehe

masa tuh memang tengah syok berblog dengan fotopages lagi

kalau nak click kat archive fotopages ada kat sini ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “LAMAN 2008 – The Malaysia International Landscape & Garden Festival 2008 at Perdana Lake Garden, KL

  1. wah, macam best jer nih..

    en_me’s last blog post..pendiau dirumah panjai

    Reply

  2. en_me : mmg best en_me. hehe rugi woooo kalau tak datang. hehe ❗

    Reply

  3. aiseh…aku xde umah sendiri lg..patut pegi ke? umah sewa pon kondo..aku nk wat lanskap kat mana ? tepi swimming pool kondo aku dh ada lanskap sendiri dah…haha πŸ˜›

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Cute Ninja Banner generator

    Reply

  4. kau mmg suka nak g laman 2008. boleh ajak mak aku. dptkan idea nk ubah landskap kat umah tu. yehuuuuu

    Reply

  5. life4hire : hehe pergi jangan tak pergi. ala pergi menikmati kehijauan alam jer. hehe πŸ‘Ώ

    Reply

  6. syam : jom pergi ramai2. hehe :confusedlot:

    Reply

  7. kehijauan alam ek…tgk la camana…kalau cam happening ramai nak pegi..aku leh jer follow nanti… πŸ™‚

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Death threat from Saiful Bukhari Azlan !!

    Reply

  8. life4hire : last time aku pegi masa 2006 tak beli apa pun, just jalan2 cuci mata adjer. tapi mmg best la. hehe πŸ™„

    Reply

  9. mmg best giler dowh laman 2008. aku siap kne wat assignment ag bout the landscape… πŸ™„
    almaklum r aku dak landscape gak kan…hehehe.. πŸ™‚

    Reply

  10. jap2..aku rasa aku pernah hampir pegi ari tuh psl ada budak umah aku minat bonsai..konon2 nak pegi beli bonsai..skali tgk harga ribu2..lepas tuh besar cam pokok biasa lak…beza dok dlm pasu jer..hehe….tros kensel… :kiss:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Death threat from Saiful Bukhari Azlan !!

    Reply

  11. han2 : hehe ko amik lanscape eh. nanti bolehlah bukak company. hehe πŸ™

    Reply

  12. life4hire : aku tak beli apa2 pun dulu. just pegi sana rileks. tapi panas giler ah :vangry:

    Reply

  13. hahhaha..mmg la..tuh yg omputeh suka datang Malaysia tuh…datang nak bg hitam kulit…. πŸ˜›

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Death threat from Saiful Bukhari Azlan !!

    Reply

  14. life4hire : hehe tapi aku datang last 2 years lagi ramai malaysians ke sana. cuba ko datang malam lagilah cool dengan lampu2 semua. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. sampai ke malam ke? ini dh mengalahkan orang pakistan buat kenduri kawin dah nii 😎

    |1f34|-|1r3’s last blog post..My first Porsche…

    Reply

  16. life4hire : yep mmg ada sampai malam. lagi cool ngan effect lampu segala ❗

    Reply

  17. isk isk isk…ko pernah tgk pameran kereta berhias x? time kecik2 dulu aku suka tgk..kat kelantan dulu banyak la..mmg effect lampu pelbagai woooo tuh.. :halo:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..My first Porsche…

    Reply

  18. life4hire : dulu kat kuale ada pertandingan band kat main road ke jam besar tuh. berwarna warni giler. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge