LAMAN 2008 – The Malaysia International Landscape & Garden Festival 2008 at Perdana Lake Garden, KL

tadi terbloghopped kat blog dr shah, jumpa entry pasal LAMAN 2008. ๐Ÿ˜

korang dah pergi LAMAN 2008 ?

hehe baru je PM rasmi semalam da ๐Ÿ˜‰

so dia akan bukak dalam masa seminggu neh. memang best !

aku rasa aku akan melepas la LAMAN 2008 coz tak sempat kot nak pergi ๐Ÿ™‚

weekend ni dah balik kampung. next weekend dah ada agenda

sempat ke kalau nak pergi week days ek ? heeh sure penat giler :up:

takde saper nak buat roadblock lagi ke kat parlimen ? haha ๐Ÿ˜ฅ

aku rasa 1st time aku pergi LAMAN 2004, memang best giler beb

banyak giler landscape kat sana. memang besar giler dowh

bunga banyak giler. pokok tak payah cakap la.

cuma kena parking jauh sket and then naik kereta LAMAN 2004

hehe sapa2 nak nengok gambar2 yang aku amik masa LAMAN 2004 ngan LAMAN 2006, bolehlah click mengelick kat bawah ni ya. aku jamin korang usre teruja nak pergi punya lepas dah nengok gambar2 aku kat bawah neh. haha ๐Ÿ‘ฟ

hehe masa tuh memang tengah menggiler amik gambar

mentang2lah masa tuh baru beli digicam sony kan – My Digicam – Sony DSCW1

memang best siot digicam neh. banyak giler macro shots yang aku amik. hehe

masa tuh memang tengah syok berblog dengan fotopages lagi

kalau nak click kat archive fotopages ada kat sini ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “LAMAN 2008 – The Malaysia International Landscape & Garden Festival 2008 at Perdana Lake Garden, KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.