Lahore Yang Nyaman, Bersih & Aman

Eh mcm x percaya plak bila aku sampai lahore neh tengok lawa siot airport dia
Ada ciri2 moghul la airport dia sebab ada bata merah tuh kan
Bila dah masuk town lagi la cun gilos
Aku rasa lahore mmg lagi lawa la compared ngan islamabad ngan karachi
Bandar dia nampak lebih hijau, pastu ada byk gak tourism spots kat sini ok. Hehe
Security mcm biasa la kan ketat di sana sini, tapi x la sehebat islamabad kan
Apa2 pun aku mcm suka dengan suasana lahore neh
Mmg aku akan kembali nak cuti2 lahore la plak lepas neh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Lahore Yang Nyaman, Bersih & Aman

  1. Drpd gamabr ni, Suasana kat Lahore nampak tenang je…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge