“Lagu Untukmu” (Meet Uncle Hussien) Menang Anugerah Juara Lagu Ke-23 !

fuhhhhh puas hati

walaupun aku tengah penat (baru sampai kl from kem ulu kenas, kuala kangsar)

sempat tengok ajl 23 malam tadi

congrat to m.u.h.

haha

cis !

aku hengatkan amy search nak keluar nyanyi lagu isabella ngan bebudak tuh

sekali medley ramai2 daaaaaaaaaaaaaaaa. haha

kalau nak tengok lagi banyak videos kat youtube boleh click kat bawah neh ok

youtube – emerald, khayraray, balsemgosok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to ““Lagu Untukmu” (Meet Uncle Hussien) Menang Anugerah Juara Lagu Ke-23 !

  1. haha..tu la pasal…masa budak tu start nyanyi lagu isabella orang dok sorak sakan sbb ingatkan lepas budak tu nyanyi amy akan nyanyi…sekali tu nyanyi ramai2…hampehhh….haha…

    faizal tahir nyanyi lagu sampai syurga mmg kewl…puas hati aku dia byk bolot anugerah…hehe…my fave singer :up:

    Reply

  2. AJL-ingatkan Sampai Syurga jadik juara lagu..tapi apa pun kagum bangat ngan Vocal taja MUH tuh..memang tinggi..kalau Vocal aku pilih Jacylin Victor masa dia nyanyi lagu isabella(walaupun dia tak bertanding..)

    SELAMAT HARI ISNIN!!

    🙂

    Reply

  3. eh Axim….bukan nama dia Lan ke.. hehee.. apa2 pun..tahniah buat Meet Uncle Hussain .. exactly the rite choice for Pop Rock category last nite !

    Reply

  4. dikala korang mengadap kaca tv . melihat artis nyanyi² .. aku pasang vcd ceramah Ustaz azhar idrus .. dua keping ( dua jam ) .. heheh.. kitab muhimah ngan kitab barul mazi.. layan.. zaaaaaszzzz..

    Reply

  5. aku ingat amy serach menang..

    Reply

  6. amoi : tuh la kan aku mengharap amy search la yang nyanyi balik. baru la phhhheeewwwwwwwwwwwiiiittttt haha 🙂

    Reply

  7. axim : muh mmg power jugak la kan. hehe 🙂

    Reply

  8. sue : hehe taja tuh yg rambut panjang tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  9. adi : wa bagus la ko. hehe 🙂

    Reply

  10. budeen : hehe baik la bagi bebudak tuh yg menang haha 🙂

    Reply

  11. budak laki yg first tu best! haha
    ade gaya! next time dia plak kot gondol anugerah wakaakakak

    aku nak faizal tahir menang!!! mantap giler!!
    tp ape2 pun MUH mmg best mlm tu

    err.. aku baru tgk ari ni je hahahaha
    giler lambat!

    Reply

  12. adila : hehe ko sure tengok online neh kan. hehe 🙂

    Reply

  13. hehehe tu la. baru tgk je
    nak tgk masa live tu mcm malas
    AJL je pun haha

    Reply

  14. Tak sangka MUH menang. haha. ingatkn Faizal Tahir sebab banyak kategori dia bolot. huhuhu.

    Reply

  15. adila : tengok live la paling best kan. hehe 🙂

    Reply

  16. ixora : kalau takde kejutan bukan lah namanya ajl kan. hehe 🙂

    Reply

  17. :XO: teruja MUH!!!!
    GUA SALUTE

    Reply

  18. sara : hehe tu la kan. power la suara si lan tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge