Lagi Cerita Pasal CH



Lagi Cerita Pasal CH, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe ni ada satu lagi entry pasal ch
Kali neh pasal tanah rata
Tempat neh bawah drpd brinchang
Kalau korang drive ikut exit tapah ke ch, akan jumpa tanah rata
Bus station pun kat sini gak
Kat sini ada lagi byk tempat makan halal compared ngan brinchang
In fact kat area bus station tuh ada kedai steamboat halal
Best wooooo makan makanan laut dengan sayur2 segar ch, rangup adjer
Charcoal style steamboat tak jumpa plak yg halal kat ch neh. Hehehe
Kalo tak sure lagi best kan, berasap je atas meja makan ngan bau arang sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Lagi Cerita Pasal CH

  1. bab makan ko mmg no.1 hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : ala ko pun suka makan jugak kan. hehe 😉

    Reply

  2. cet. dah la org tgh lapo.

    Reply

    KNizam Reply:

    cekya : hehe kenalah makan. berbuka nanti la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge