Kuda Putih at Montana Lodge Ayubia

Live Update: 8 Aug ’10, 7.42pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

biasanya kalau pergi mana2 mmg aku belasah naik kuda
tapi kali ni tengok je kuda mcm takde mood je hehe
kuda kat murree chatters park masa winter dulu cun
mmg cool ah masa tuh, kuda pun nampak ceria jer
ni nampak muram semonyok je. harus tak sihat ni kot
hampeh benci betul aku ngan depa ni, suka la kan
paksa2 orang nak naik kuda depa. nehhhiiiiii ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Kuda Putih at Montana Lodge Ayubia

  1. comel.. macam dalam cerita lagenda 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe tu effect 3Gs je yang buat mcm dalam movie kan hehe 🙂

    Reply

  2. ko kann pelancung ghitewww.. ahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe foreigner sungguh la datang sini tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.