Ku Merindu – Shah & Ella feat Man Kidal

Shah:
Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu

Ella:
Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku

Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku

Chorus:
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu
[Ku Merindu lirik on http://lyricsmusicvideo.blogspot.com ]

Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu

Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Ku Merindu – Shah & Ella feat Man Kidal

  1. ni kes aku dok play dgr lagu ni masa gi kangar ari tu la ni? haha
    game MAS vs Canada dah start ni..takde live blogging?

    Reply

  2. pungut : haha mana ader. aku mmg fan ella n the boys. haha 🙂 boring giler game dowh ! haha 🙂

    Reply

  3. knizam, ko dok mana? kedah ke?perlis?

    haneps last blog post..Keywords are not for search engine, but human

    Reply

  4. hanep : nope. dok kat kl. keje pun kat kl. cuma last 2 weekend singgah kangar. hehe 🙂

    Reply

  5. kat mana saya boleh download lagu ni (selain Kerepek – Lagu Top Masa Kini) bleh emailkan laman web download tu tak?

    Reply

  6. mad : alamak saya tak tahu la plak. hehe kena google lah kot. hehe 🙂

    Reply

  7. fuhhhhhhhhhhhh.btol2 jiwang r lagu nie…..terinagt balik memory silam aku bersama ex-girlfrenz aku dulu…..thank……i support you 4ever…

    Reply

  8. Alexwebmaster

    Hello webmaster
    I would like to share with you a link to your site
    write me here preonrelt@mail.ru

    Reply

    KNizam Reply:

    alex : hehe cool 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge