Korang Pernah Ke Para-Sailing kat Batu Feringghi, Penang Eh ?

hehe gambar2 neh actually dah lama ok

aku x sempat nak upload kat flickr and post about it

masa neh aku tengah bercuti kat feringghi beach, penang

amaran : banyak giler gambar kali neh ok

memang cool !

best giler dowh. hehe paling best lepak2 tapi pantai

nampak plak benda alah neh. haha

ramai plak la yang nak naik and kena tunggu la

hehe dah la mahal. beratur plak tuh.

haha double jeopardy tuh beb !

kena beratur plak. huhu

plus malas la aku nak tunggu kan. hehe

harga pun mahal la jugak aku rasa

selamat ke naik benda alah neh eh ?

mcm tak safe je kan. kalau jatuh camner haha ?

tapi seb baik la aku boleh swim kan.

tapi kalau dah jatuh from atas tuh surelah bergelen2 terminum air masin kan

susah ok nak swim dalam air masin. hehe

so daripada membazir naik benda neh baik la aku buat benda lain

hehe siapa pernah naik benda alah neh eh ?

korang pernah naik ke ?

blog la about it ok. hehe

aku tengok kan ramai gak la pak2 arab yang naik para-sailing neh

nampak mcm best je kan. hehe

naik tinggi gak la

tengok la tuh punya la ramai kat pantai neh kan

aku malas la nak mandi-manda kat sini. hehe

dah banyak kali aku mandi-manda so malas nak mandi kali neh.

ada kuda la plak

tapi malas la nak naik kuda

baik aku perhatikan diaorang je

layan sunset kat sini pun best jugak kan. hehe

perghhh tinggi gak la mamat tuh naik kan

tambah2 ada sunset

sure nampak cool je kan. hehe

lain kali je lah aku cuba. haha

fuh kan best dapat lepak2 kat sini sambil tengok sunset kan

boleh rileks je.

bila last sekali korang bercuti ?

dah pernah naik para-sailing ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “Korang Pernah Ke Para-Sailing kat Batu Feringghi, Penang Eh ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.