Korang Pernah Ke Para-Sailing kat Batu Feringghi, Penang Eh ?

hehe gambar2 neh actually dah lama ok

aku x sempat nak upload kat flickr and post about it

masa neh aku tengah bercuti kat feringghi beach, penang

amaran : banyak giler gambar kali neh ok

memang cool !

best giler dowh. hehe paling best lepak2 tapi pantai

nampak plak benda alah neh. haha

ramai plak la yang nak naik and kena tunggu la

hehe dah la mahal. beratur plak tuh.

haha double jeopardy tuh beb !

kena beratur plak. huhu

plus malas la aku nak tunggu kan. hehe

harga pun mahal la jugak aku rasa

selamat ke naik benda alah neh eh ?

mcm tak safe je kan. kalau jatuh camner haha ?

tapi seb baik la aku boleh swim kan.

tapi kalau dah jatuh from atas tuh surelah bergelen2 terminum air masin kan

susah ok nak swim dalam air masin. hehe

so daripada membazir naik benda neh baik la aku buat benda lain

hehe siapa pernah naik benda alah neh eh ?

korang pernah naik ke ?

blog la about it ok. hehe

aku tengok kan ramai gak la pak2 arab yang naik para-sailing neh

nampak mcm best je kan. hehe

naik tinggi gak la

tengok la tuh punya la ramai kat pantai neh kan

aku malas la nak mandi-manda kat sini. hehe

dah banyak kali aku mandi-manda so malas nak mandi kali neh.

ada kuda la plak

tapi malas la nak naik kuda

baik aku perhatikan diaorang je

layan sunset kat sini pun best jugak kan. hehe

perghhh tinggi gak la mamat tuh naik kan

tambah2 ada sunset

sure nampak cool je kan. hehe

lain kali je lah aku cuba. haha

fuh kan best dapat lepak2 kat sini sambil tengok sunset kan

boleh rileks je.

bila last sekali korang bercuti ?

dah pernah naik para-sailing ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “Korang Pernah Ke Para-Sailing kat Batu Feringghi, Penang Eh ?

  1. memang cun tapi blog aku down sejak tengahari tadi…so memang frust aaaa…

    Reply

  2. kita : la apa masalah plak ? kena ddos ke ? ๐Ÿ˜ฏ

    Reply

  3. dulu teringin nak try tapi amsa tu atk cukup duit la pulak… hahah

    Reply

  4. Hosted kat Namsahaz ke? aku rasa semua site kat situ down. Termasuk salah satu site aku.

    Reply

  5. banyak-banyak benda, benda ni aku tak buat lagi. Dulu, tak byk tempat ada para-sailing ni

    aku akan bercuti ke PD cuti sekolah ni. kalau ada, boleh aku try ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. wah bestnyerrr.. para-sailing pakai parachute tewww memang gayattt.. kannns

    Reply

  7. namsahaz punya masalah….eshhhh abis bulan 12 nanti nak tukar hostting ler

    Reply

  8. Ni dekat dengan kampung aku nih…. dari dulu teringin nak parasailing tapi….. takut….. Bukan takut gayat – takut parachute tu tak naik sebab aku berat sangat hahahaha….

    Reply

  9. kat sentosa [s’pore’ pun ada] tp x penah g sana..

    Reply

  10. kat sentosa [s’pore pun ada] tp x penah g sana..

    Reply

  11. Aku tau tmpt nie, tp tak ingat. Hotal apa ntah nama dia, ada buat team building kat situ dulu
    Situ ada riding horse sekali kan

    Reply

  12. yes ada riding horse.. tapi as a penagite kita pun tak penah pi huhu
    teringin tapi takut, kena pulak kita ni tak reti berenang

    but still, how much??

    Reply

  13. bape harga dia tuh? cam best je… nak terai gak arr

    Reply

  14. shaxx : hehe tu la kan masa student dulu2 duit takde. masa banyak. hehe :mrgreen:

    Reply

  15. azwan : hehe la teruk ke eh hosting tuh. hehe โ—

    Reply

  16. azwan : hehe ko dah kat penang patut ko naik je kat sana. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  17. en_me : hehe memang gayat giler ah ! haha ๐Ÿ˜

    Reply

  18. kita : hehe aisey camner la nak naikkan alexa kalo camtuh. hehe e ๐Ÿ™„

    Reply

  19. shah : hehe sure naik punya lah. ko kan dah kurus sket. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  20. 19zim : hehe pergi jangan tak pergi ya ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  21. budak kg : hehe sentosa island pun ada gak ek. hehe best tuh ! ๐Ÿ™„

    Reply

  22. zaki : hehe dok kat equatorial lah kat situ. hehe โ—

    Reply

  23. kawaii : hehe aisey rugi la tak tau renang2 haha โ—

    Reply

  24. uncle g : hehe mahal gak la. tak hengat la plaks. ahaks ๐Ÿ™„

    Reply

  25. haha…
    abg knizam…
    been there, done that…
    masa class trip 2002 (uuiiih… lama dh tuh)… masa form 5.. hehe..
    mmg best… kan?

    Reply

  26. waa..cmbes je.pe nama die?para-sailing?bile la dpt try agknye..

    Reply

  27. shaandye : hehe turun tak carik coral tuh sekali. eheh ๐Ÿ™„

    Reply

  28. ibnmasir : hehe yep para sailing. try lah nanti. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge