Korang Pernah Check Ke Alexa Ranking Blog Korang ?

hehe aku dulu suka gak la masuk alexa ranking neh masa berblog kat wordpress.com

sekali bila dah masuk ada domain sendiri rasa malas plak

hehe alexa neh salah satu mechanism nak check blog korang punya ranking dalam dunia cyber

aku rasa bolehlah percaya gak though mcm bias pada english based blog kan. hehe

masa mula2 aku ada domain, aku check alexa… mak aihhh dalam juta2 beb.

adalah dalam ranking 30 juta gitu. terus aku give up

sekali dalam masa 2 ke 3 bulan dia dan improved 😮

sekarang aku nyer alexa bawah 1 juta. yahhooooooo ! ❗

sekarang 928k gitu. weeheeee :up:

ranking dalam 8k kat malaysia tu ok. bangga giler dowh. haha :mrgreen:

bukan cik alexa yang improve. blog aku nyer ranking la yang improve. hehe

sampai la dapat ranking bawah 1 juta. hehe aku suka !

sekarang dah makin naik. teruja beb ! sapa tak kan. haha

so apa kata korang check korang nyer blog plak. hehe

saja2 je nak bagi motivasi tulis blog kan.

hehe selamat beralexa pagi2 buter ni ye ! haha :up:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 responses to “Korang Pernah Check Ke Alexa Ranking Blog Korang ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.