korang perasan tak?

entry khas untuk yang ada astro di rumah (kalau takde pun takpe dowh)

korang perasan tak ?

sedang korang enak menikmati rancangan kegemaran. tetiba keluar iklan astro

(ala yang dia rombak balik nombor channel lepas tuh cakap friendly neighbourhood tuh!).

aku tak kisah lagi kalau keluar iklan tuh tapi masalahnya

tetiba suara or voice dalam iklan tuh akan jadi kuat. lebih kuat daripada biasa!

apsal ek?

astro hengat kita ni pekak ke apa?

aku tau ler nak makesure pelanggan2 dia nampak dan dengar iklan2 tuh.

tapi tak payah lah nak kuatkan iklan tuh compared dengan iklan2 yang lain.

menggangu la kan. hampeh je. hehehhehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “korang perasan tak?

  1. yg tu tak perasan, yg kita perasan adalah perubahan layout blog ni huhuhu…

    tadi pun rasanya gambaq laen kan? kan? kan?

    Reply

  2. kawaii : itu x menjawab soalan k. 🙂

    Reply

  3. kan dah jawab, tak perasan?? huhuhu

    ape dah…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge