Korang Akan Ternganga Bila Tengok Section “Big Picture” kat Boston.com !

hehe tajuk post pun dah buat korang ternganga kan. huhu

hebat2 siot gambar2 kat sini

memang cool giler.

thanks to fuq sebab awarekan aku pasal gambar2 neh. hehe

aku suka layan gambar2 diaorang yang besar tuh

memang menguatkan lagi semangat aku nak angkat dlsr la kalo camni.

lagi satu aku harap local media bolehlah compilekan semua gambar2 menarik 2008 macam yang boston.com buat kat sini. memang lawa siot gambar diaorang. memang cool giler dowh !

apa lagi click la kat sini kalau nak tengok gambar2 berkualiti yang menarik

memang puas hati beb !

dah stop menganga !

masuk lalat nanti…. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Korang Akan Ternganga Bila Tengok Section “Big Picture” kat Boston.com !

  1. gile cool gambar2 dia..
    terkejut + terpegun aku tgk..

    Reply

  2. mmg mantap giler!
    amik gambar at the right moment tuh! fuyoo!!!

    Reply

  3. perghhhh.. cantik giler la… Sukanya…. Gambar yang memberi seribu satu makna… thanks sbb kongsi dgn kita org….

    Reply

  4. wah… aku pun ternganga jugak nih… 😐 baru aku ingat aku ambik gambar olimpik beijing kat site ni jugak dulu.. yg best, gambar dia besar2.. 😀

    Reply

  5. Mmg kagum!!

    Reply

  6. callister : hehe tu la pasal kan. cun giler. dah keluar part 2/3 ngan 3/3 dah. hehe 🙂

    Reply

  7. adila : tu la kan. mmg cool giler ah gambar2 kat sana kan. dah keluar part 2/3 ngan 3/3 dah. hehe 🙂

    Reply

  8. chempaka : gambar2 diaorang mmg cool giler. dah keluar part 2/3 ngan 3/3 dah. hehe 🙂

    Reply

  9. strozze : ty la pasal. hehe aku punya la kagum. dah keluar part 2/3 ngan 3/3 dah. hehe 🙂

    Reply

  10. lezz : hehe memang cool giler kan. dah keluar part 2/3 ngan 3/3 dah. hehe 🙂

    Reply

  11. theme baru ni ya. ingatkan kat blog noktah hitam tadi… hehe

    Reply

  12. papabear : theme lama sebenarnya. nak bagi nampak effect snowy tuh. hehe 🙂

    Reply

  13. isshhh….tak sempat nk nganga…doh penuh salji..hehehe

    Reply

  14. kujie : hehe penuh salji pastu letak plak sirap. terus jadik abc. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge