Konsert 1 Wajah M Nasir di Stadium Negara, KL @ 25 Julai 2009 !

perghhhh mcm dah lama la tak pi tengok live concert kan

dulu dah la terlepas tengok konsert akar m nasir.

hehe lama giler

kali neh m nasir tampil sekali lagi dengan konsert 1 wajah m nasir

cekidaut facebook kat sini jugak

aku rasa mcm ada something la that weekend

hehe apa2 pun sapa2 yang pergi  tuh, enjoy ok

harap2 ada dvd version la lepas neh boleh aku beli

best wooooo kalau m nasir perform live

memang meremang bulu roma dengan ciri2 mistik dalam persembahan sifu malaysia neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Konsert 1 Wajah M Nasir di Stadium Negara, KL @ 25 Julai 2009 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.