Konsert 1 Wajah M Nasir di Stadium Negara, KL @ 25 Julai 2009 !

perghhhh mcm dah lama la tak pi tengok live concert kan

dulu dah la terlepas tengok konsert akar m nasir.

hehe lama giler

kali neh m nasir tampil sekali lagi dengan konsert 1 wajah m nasir

cekidaut facebook kat sini jugak

aku rasa mcm ada something la that weekend

hehe apa2 pun sapa2 yang pergi  tuh, enjoy ok

harap2 ada dvd version la lepas neh boleh aku beli

best wooooo kalau m nasir perform live

memang meremang bulu roma dengan ciri2 mistik dalam persembahan sifu malaysia neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Konsert 1 Wajah M Nasir di Stadium Negara, KL @ 25 Julai 2009 !

  1. aku pernah dengar sekali je dia perform live kat U aku time convo feast..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : perghhhhh sure la best kan nengok sifu perform. hehe 🙂

    Reply

  2. Harap2 ada DVD version kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe tu la kan. x sabar2 nak beli dvd tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. mesti ah.. tambah2 lagu dia yg rancak..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tuh la kan. best wooooo lagu2 dia kan. hehe 🙂

    Reply

  4. m nasir memang mempunyai teknik persembahan yang unik….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tu la kan. mmg sifu lah m nasir neh kan 🙂

    Reply

  5. Awat tunda? awat tiada penerangan y jelas de TUNDA annya?…wa dah siap amik cuti semua nak datang tgk konsert tau!!huhhu

    Reply

    KNizam Reply:

    gobek : eh tunda ke. aisey 🙂

    Reply

  6. apa barang la penganjur konsert ni!!!tak pro lansung??sampai sekarang belum ada perkembangan lagi pasal konsert ni??apa dah jadi ni??duit aku belum tuntut balik lagi ni??tak “hangus ke tu”…apa pun selamat maju jaya buat sifu…

    Reply

    KNizam Reply:

    jejariku : la cancel ek

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge