“KongsiBlog.Org” Untuk Dijual !

ya ! betul ok. ini bukan main2

ini betul2.

bukan mambang putehhhhhh !

kongsiblog.org akan dijual.

ownernyer (sabri ahmad) pasti ada reason tersendiri kenapa nak jual blog dia

mungkin nak buat duit ?

mungkin juga ada committment lain ?

dan banyak la lagi kemungkinannya

masih ingat tak lagi bila bob menjual blog dia blogoh!blog dengan usd10k ?

perghhhhh blogger pun boleh buat duit beb !

so siapa2 rasa nak ada blog mungking korang x perlu start from 0

korang boleh terus beli blog kongsiblog.org

lepas tuh mulalah tulis blog dengan jayanya !

siapa tahun mungkin nilainya akan berganda selepas beberapa bulan !

boleh dijual semula kan. perghhhhhhhhh masyukkkk beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““KongsiBlog.Org” Untuk Dijual !

  1. dia dah ada kongsiblog.com, kalau beli, nak differentiate macam mana? susah gak kan.

    Reply

  2. azwan : aku perasan gak mende ni. hehe 🙂

    Reply

  3. kalau dah beli, tak update….trafik menjunam jugak..kena menten la..kan

    Reply

  4. blog Bob tu PR berapa?? kongsiblog nak jual harga berapa?
    kongsiblog ni pr1 dan alexa pun berjuta2 lemon.. aisehh..
    susah laa.. huhhuuuhuhu lagi2 content bahasa melayu… adeke org nak beli website pr1?

    Reply

  5. kujie : hehe betul jugak kan. hehe 🙂

    Reply

  6. diyana : blog bob pr dah 6 dah. hehe blogger baru ok la kalau nak beli….

    Reply

  7. kalau nak free pun leh gak tp syaratnya ketat ler 🙂

    Reply

  8. kita : apa syarat2 dia eh ? heeh 🙂

    Reply

  9. saje singgah japs kat sini…

    Reply

    KNizam Reply:

    melayuboleh : hehe tengkiu ya 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge