KongsiBlog.com Nak Lawan Dengan KNizam.com – Cik Alexa Ranking Jadi Pengadilnya. Hehe !

hehe tadi masa aku jalan2 aku nampak posting neh kat negaraku

hehe kongsiblog.com nak lawan dengan knizam.com

dan pengadilnya ialah cik alexa ranking. heheh

come on kongsiblog !

kami mahukan fresh contents daripada anda ! hehe

ni saja je aku bagi semangat kepada beliau

hehe korang rasa siapa menang ?

aku bagi masa kongsiblog untuk dapat 500k dalam masa 2 bulan neh

mari kita nantikan keputusannya ya. hehe

UPDATED 07 11 2008 @ 1400hrs

wokay rules dia senang adjer

kongsiblog.com kena mencapai alexa ranking 500k untuk memenangi pertandingan

masa 2 bulan diberikan. kedudukan terkini adalah seperti di bawah

setakat hari ini, ini adalah kedudukan kongsiblog.com :

dan ini adalah kedudukan knizam.com :

sementara knizam.com akan cuba mengekalkan tahtanya. haha

takdelah kekalkan. aku akan cubalah jugak nak naik lagi kan. hehe

lepas neh kita semua lawan noktahhitam.com plak ok !

ok sekarang korang tutup blog aku

close semua tab

tutup internet

pergi minum kopi/teh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

66 responses to “KongsiBlog.com Nak Lawan Dengan KNizam.com – Cik Alexa Ranking Jadi Pengadilnya. Hehe !

  1. Eh biasa kalau nak lawan kena buat contest..
    Kasi hadiah baru masyuk..
    Try buat cam Johnchow lwn shoemoney
    atau tylercruz lwn gyutae (winningtheweb) mesti mencanak trafik korang naik woo….

    Reply

  2. cayalah KNizam.. ๐Ÿ™‚
    Ada orang nak lawan tuh.. All the best! Lawan stat ke nie? Nak mintak kitorang gi click2?

    Reply

  3. tunggu aku balik rawang, baru aku cabar ko nizam..hoho…line gprs tak tahan..kena gune 3g gak..haha

    Reply

  4. [off-topik] header windows 7 tue..haha..nie yang nak promo web aku nie..hehe

    Reply

  5. lawan apa lak ni…tak paham aku..
    nk tgk ranking sapa lagi power ke..

    Reply

  6. mungkin kongsiblog sedang bermimpi (perangat sikit)

    bro, pls check ur affiliate, tapi aku register yg paling rendah utk test dulu, nanti lepas upgrade, tak tahu lah pulak kau akan earn or not ๐Ÿ™‚
    moving out to dotmy.

    Reply

  7. hehehe… bagus gak bro… kalau ade competitor…
    kite akan sentiasa kemas kini blog. sentiasa terampil dgn
    penampilan terkini…

    erm… cakap pasal penampilan…. bile nak tukat template???
    tak bercadang ke???

    *huhuhu

    Kreugerยฎ

    Reply

  8. btw, kau tak aktifkan ke, feedburner kau punya email subsciption, senang sikit aku nak subscribe.

    Reply

  9. ok bro…alexa dan geng blogger jadi pengadil k….kita tunggu result 2 bulan lagi k

    Reply

  10. aku nak join bleh?
    hehe.. tak layak kot aku…
    jauh lagi.. ๐Ÿ˜€

    menteil coretan terakhir…Personaliti Melalui Pandangan Pertama

    Reply

  11. Pingback: Kalau Aku Dapat Duit RM10.5 Juta | KongsiBlog.Com^Suara Orang Malaysia

  12. hehe.. ape agak nye result nie nnt ek? ๐Ÿ™‚ saya x mampu nak lawan lagi. hehehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  13. menteil: ape plak jauh ko.. rank ko la yang selalu mencabar rank knizam.. hohoh rank ko dah berapa kali jejak 500k dah.. hohoho sekarang je dah naik 600k..

    knizam & kita: hohoh pas dah habis 2 bulan lawan dengan topotato.co m plak ye.. hahahahahahahhahahahahah :halo: :halo:

    Reply

  14. Woohohoho sambut gak cabaran ni!

    Sape nak lawan aku plak? bak mai datang. hahahaha

    Reply

  15. arep tercampak la bab lawan2 ni.. [hanya sekadar memerhati]

    Reply

  16. knizam kena menang pertandingan ni… kena tambah lagi content superb macam skang… kitorang support….

    Reply

  17. gray : hehe thanks ! hehe tunggu lagi 2 bulan ya ๐Ÿ˜€

    Reply

  18. zool : hehe ni lawan simple2 je dulu. kalau berjaya aku buat contest nanti. hehe nak bagi hadiah apa ek. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  19. nono : hehe tunggu keputusan lagi 2 bulan ya. hehe harap2 menang la kan. haha :mrgreen:

    Reply

  20. gileah lawan lawan blog mcm digimon… bila blog dah jadi mcm raksasa kann.

    Reply

  21. aman : hehe aku pun benci gprs. hehe aku tunggu ko balik rawang la camtu. hehe :confusedlot:

    Reply

  22. aman : hehe cun kan design. tu yg jadik header terus. hehe 2010 launch nanti. hehe :mrgreen:

    Reply

  23. shaxx : hehe buat2 blur plaks. ahaks ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  24. zamz : lawan berebut cik alexa lah. kongsiblog.com nak lawan alexa. so aku bagi masa 2 bulan untuk dia kejar ie masuk 500k. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. azwan : hehe boleh apa. bukan mustahil pun nak kejar. hehe aku pun start from 30 juta gak dulu. hehe

    wokay nanti aku check serverfreak tuh ya. hehe tq โ—

    Reply

  26. kreuger : hehe tu la pasal kan. best gak lawan melawan berebut cik alexa neh kan. hehe โžก

    takde template yang cun la lately neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. azwan : hehe dulu aku aktifkan tapi mcm menyemak sidebar plaks. ahaks ๐Ÿ™„

    Reply

  28. kita : hehe wokay. kita set lagi 2 bulan ya. hehe โžก

    Reply

  29. menteil : hehe biar la kongsiblog lawan aku dulu. slow2 ya. ko nyer turn next round. hehe :confusedlot:

    Reply

  30. abdusfauzi : hehe kita tunggu lagi 2 bulan. hehe ๐Ÿ™‚ takpe slow2 kayuh ya :confusedlot:

    Reply

  31. topo : tu la kan. si menteil neh buat2 tak famous plaks. ahaks. haha ๐Ÿ™‚

    wokay sapa memang lawan topotato giler kentang. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  32. nh : hehe ko dah terer la. dah masuk league 300k kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  33. kita : hehe sabar2 lawan sikit2 dulu. nanti organiser susah nak handle. hehe :mrgreen:

    Reply

  34. arep : hehe takpe nanti lepas neh ko plak masuk gelanggang. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  35. 19zim : hehe doakan sekali ye. hehe tunggu lagi 2 bulan. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  36. tekong : hehe best gak la sekali-sekala main lawan neh kan. hehe :confusedlot:

    Reply

  37. Blog ko mmg xterlawan dah bro.. ๐Ÿ˜€
    Kalau check kat google reader.. orang lain ada satu update.. ko paling kurang, ada 5 update.. haha. camne org nak lawan ko..

    Reply

  38. cis…baru smalam aku cakap nk lawan..dh ada dah org nak cabar ko lg …..hampagas ayam btol la..

    Reply

  39. mr am : hhe bolehlah lawan. aku pun dulu mula drpd bawah gak. hehe ๐Ÿ™‚ buat scheduled post je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  40. life4hire : hehe sabar2 biar aku ngan kongsiblog lawan dulu. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  41. erk!? terasa tercabar juga ni. erm… ada apa-apa hadiah tak? tapi aku tak berapa faham pasal ranking di alexa tu. ada sesapa boleh explain? lagi bagus buatkan satu entri khas untuknya.

    apa pun teruskan menulis artikel-artikel yang menarik dan segar sebagai syarat utama peraduan ini (beradu sebenarnya eheh).

    Reply

  42. ape lagi.. banyakkan buat post..!! huhuhu..!!! kamon..!! kamon..!!!

    Reply

  43. Huh? Kongsiblog nak lawan Knizam.com? Cuba-cubalah… ๐Ÿ™‚

    Aku kenal KNO ni dah dia memang slumber.. tapi kreatif tu memang tak terkata.

    (KNO, kau tak minat nak buat ALEXAUNDI ke? :-))

    Reply

  44. megat : hehe 1st round neh takde hadiah lagi la. mungkin 2nd round la nanti ek. hehe ๐Ÿ™‚

    aku pun kadang2 x paham camner la alexa function. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  45. nikillas : hehe dah cukup banyak ni kan. hehe โžก

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.