KongsiBlog.com Nak Lawan Dengan KNizam.com – Cik Alexa Ranking Jadi Pengadilnya. Hehe !

hehe tadi masa aku jalan2 aku nampak posting neh kat negaraku

hehe kongsiblog.com nak lawan dengan knizam.com

dan pengadilnya ialah cik alexa ranking. heheh

come on kongsiblog !

kami mahukan fresh contents daripada anda ! hehe

ni saja je aku bagi semangat kepada beliau

hehe korang rasa siapa menang ?

aku bagi masa kongsiblog untuk dapat 500k dalam masa 2 bulan neh

mari kita nantikan keputusannya ya. hehe

UPDATED 07 11 2008 @ 1400hrs

wokay rules dia senang adjer

kongsiblog.com kena mencapai alexa ranking 500k untuk memenangi pertandingan

masa 2 bulan diberikan. kedudukan terkini adalah seperti di bawah

setakat hari ini, ini adalah kedudukan kongsiblog.com :

dan ini adalah kedudukan knizam.com :

sementara knizam.com akan cuba mengekalkan tahtanya. haha

takdelah kekalkan. aku akan cubalah jugak nak naik lagi kan. hehe

lepas neh kita semua lawan noktahhitam.com plak ok !

ok sekarang korang tutup blog aku

close semua tab

tutup internet

pergi minum kopi/teh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

66 responses to “KongsiBlog.com Nak Lawan Dengan KNizam.com – Cik Alexa Ranking Jadi Pengadilnya. Hehe !

  1. ery : haha tengkiu2….. hehe 😀

    Reply

  2. aku pun masih 29juta (blog baru ni lah) .. btw, bila nak open, bagi lah orang lain pun join. takde hadiah. hanya suka-suka, then saper menang … dia menang lah ..

    Reply

  3. nk join boleh? he he.. gudluck KongsiBlog.. kene rajin2 promote blog gitu nampaknya.. =)

    Reply

  4. azwan : hehe wokaylah tuh. nanti sure naik mencanak2 kan. hehe 🙂

    Reply

  5. ismail : hehe ko masuk 2nd round je lah. hehe 👿

    Reply

  6. aku support kau bro!!

    Reply

  7. Mcm mane la ranking Alexa blog ni ble naik dengan banyaknya? 😈

    Reply

  8. Pingback: Alexa Traffic Rank | azwan.my

  9. cayalah…. korang nie fight between each other to became the best.. bagus la camtue… gua sokong….

    Reply

  10. kongsi blog down la, mcmana nk lawan nih

    Reply

  11. q : hehe thanks a lot man ! hehe :mrgreen:

    Reply

  12. emme : hehe update selalu je lah. hehe 😐

    Reply

  13. cencurut : hehe sokong jangan tak sokong. hehe ❗

    Reply

  14. zaki : hehe tu la pasal. down la plak dia tuh. hehe ❗

    Reply

  15. Nice one, persaingan yang sihat 🙂

    Reply

  16. hafidz : hehe thanks ! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge