KNizam.com Alexa Ranking Now = 857,725 !

hari tuh aku check alexa ranking blog aku

dah ada improvement sket. hehe :up:

aku lagi minat ngan cik alexa ranking neh

sebab dia update selalu.

compared ngan pagerank yg sekali2 update. hehe

korang nak check ke alexa ranking blog korang eh ?

click je kat sini ya ! hehe 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “KNizam.com Alexa Ranking Now = 857,725 !

  1. sekarang aku rasa dah naik lagikan ke 813118 alexa utk knizam.com ni? hehehehe ok tu. aku nyer masih tahap jutawan lagi. kalau duit takper gak. 🙄

    taukey’s last blog post..Ebook Free Dari John Cow

    Reply

  2. ni dah brape lame ko buat schedule post ni??? hoho aku rasa semenjak pagi2 buta semalam alexa da update rank… hohoho rank ko da menjadi semakin macho…

    tp apsal ramai org undia view page ko ek??? 😈 😈

    topo’s last blog post..mengenali apa itu domain bersama topo….

    Reply

  3. ps: India… bukan undia

    topo’s last blog post..ym oh ym..: ape yang patut aku respon???

    Reply

  4. taukey : hehe baruje post selamba je naik. thanks for the info 👿

    Reply

  5. topo : hehe ni schedule dah lama neh. hehe baru nak post 🙄

    Reply

  6. topo : selambelah typo topo. hehe ryhme plak. hehe 🙂

    Reply

  7. Pingback: negaraku.net

  8. Aku punya 829,806 🙂 Kena usaha lebih siot!

    bongkersz’s last blog post..Congrats Chong Wei! and Fork & Knife @ Jalan Song

    Reply

  9. hahaha.. ak nyer kejap turn kejap naik… xley bla lagi bila most views come from china…ahahaha 🙂

    izzat’s last blog post..Merdeka ke-51 2008 Advertisement by Petronas “Motor ini Abah punya”

    Reply

  10. aku nyer dalam juta2 lg..ada ranking 600k lg dari ko nyer tempat skang ni…NH nyer ranking xleh blah wei…. :up:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Pool Tournament !!

    Reply

  11. bonkerz : hehe oklah tuh dah 800k kan. hehe 🙂

    Reply

  12. izzat : hehe ko kena update selalu tuh. haha ❗

    Reply

  13. life4hire : hehe nanti kurang juta lah tuh. haha 🙄

    Reply

  14. Bestkan? macam main lumba lari plak… aku punya target sebelum habis 2008 ni dapat ranking bawah 700,000 untuk alexa…

    emme’s last blog post..Megat TAG Titan, Titan TAG Aku, Aku TAG Siapa?

    Reply

  15. emme : hehe tu la kan. best giler asyik tengok cik alexa neh. heeh :up:

    Reply

  16. Pingback: Pages tagged "pill bug"

  17. Pingback: keepvid

  18. Pingback: bigfoot pics

  19. Pingback: hide myspace friends

  20. Pingback: apple movie trailers

  21. Pingback: bigfoot tracker

  22. Pingback: Recent Faves Tagged With "blogcity" : MyNetFaves

  23. Pingback: Recent Links Tagged With "googlegroups" - JabberTags

  24. Pingback: User links about "lomography" on iLinkShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge