KNizam Artwerk Resolution for 2009 – Just ONE Ad In My Blog !

ya betul

tadi aku terbaca pasal posting bro affuan pasal layout blog

dia benci macam2 pasal blog orang lain. haha

blog aku tak tahu lah plak kan.

tapi aku rasa blog dia memang simple dan sedap la mata memandang kan. hehe

aku pun nak simple kan blog aku lah kalo camtuh kan

aku hengat lagi masa mula2 aku tulis blog kat knizam.com

masa tuh punya la semangat

sampai theme kena wajib ada 3 column

2 column khas untuk macam2 benda

sungguh banyak yang aku nak letak

entries plak nak kena ada 15 entries

last2 nak load punya la lembap

dengan segala macam iklan ada ok. semua aku rembat

daripada adsense, kepada nuffnang kepada advertlets

sampai banyak gak la affiliate yg aku belasah

last2 aku sendiri rasa bosan. haha

tuh yg korang nampak kat side bar tuh simple giler kan. hehe

untuk 2009 aku nak maintain theme neh

aku nak kurang iklan from 2 kepada 1 sahaja

iklan akan ada kat header sahaja.

kat big rectangle sebelum comments aku dah delete

malas la nak iklan banyak2 neh. haha

puas hati aku !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “KNizam Artwerk Resolution for 2009 – Just ONE Ad In My Blog !

  1. KO dah kaye, takpe laaa…
    org lain ni yg blom kaye, even tau xleh kaye melalui nuffnang, kenela tempek byk2… 🙁

    Reply

  2. betui2 aku sukung cikgu.. 😀

    Reply

  3. kekadang kita terlupa sekali kita benci blog org sepuluh kali org benci blog kita hahaha

    Reply

  4. oh ya laaaa..aku punye blog pun dah jadi sarat…dulu nak maintain simple je ie minimalist..tapi over time dah sarat lah pulak..serabut!…still takde idea macam mana nak simplify the layout while keeping the stuffs yg aku dah letak..any suggestion? (bear in mind that i am not technically as sound as u!) + .i noticed that your blog is more simple, smart and easier to read nowadays! keep it up !

    Reply

  5. chekgu : kadang2 blog kena nampak kemas ok. hehe 🙂

    Reply

  6. zaki : haha banyak la ko 🙂

    Reply

  7. zamz : mcm pernah kena adjer. haha 🙂

    Reply

  8. jingga : hehe paling penting. bersihkan side bar dulu. pastu baru la tengok benda lain. hehe 🙂

    Reply

  9. bro knizam, nape nuffnang header kat blog aku kejap kuar kejap tak yer.. ko ade solution?

    Reply

  10. hehehe…. simple is the best… saya pun dah bosan gak klu g blog org yg banyak benda pastu nak load lambat giler…. ni pun tgh pk apa lagi leh buang kat blog tu….

    Reply

  11. simple dan kemas 😉

    Reply

  12. khai : ko pakai cpc global settings ke idak eh ?

    Reply

  13. chempaka : tuh la kan. kadang2 simple is neat. hehe 🙂

    Reply

  14. megat : aku rasa mcm nak upah blogger buat theme wp yang simple dan neat untuk aku lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge