KNizam Artwerk Resolution for 2009 – Just ONE Ad In My Blog !

ya betul

tadi aku terbaca pasal posting bro affuan pasal layout blog

dia benci macam2 pasal blog orang lain. haha

blog aku tak tahu lah plak kan.

tapi aku rasa blog dia memang simple dan sedap la mata memandang kan. hehe

aku pun nak simple kan blog aku lah kalo camtuh kan

aku hengat lagi masa mula2 aku tulis blog kat knizam.com

masa tuh punya la semangat

sampai theme kena wajib ada 3 column

2 column khas untuk macam2 benda

sungguh banyak yang aku nak letak

entries plak nak kena ada 15 entries

last2 nak load punya la lembap

dengan segala macam iklan ada ok. semua aku rembat

daripada adsense, kepada nuffnang kepada advertlets

sampai banyak gak la affiliate yg aku belasah

last2 aku sendiri rasa bosan. haha

tuh yg korang nampak kat side bar tuh simple giler kan. hehe

untuk 2009 aku nak maintain theme neh

aku nak kurang iklan from 2 kepada 1 sahaja

iklan akan ada kat header sahaja.

kat big rectangle sebelum comments aku dah delete

malas la nak iklan banyak2 neh. haha

puas hati aku !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “KNizam Artwerk Resolution for 2009 – Just ONE Ad In My Blog !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.