KNizam Artwerk Masih Berada Di Top 99 Fotopages !

dulu2 aku memang bermula blog neh dengan fotopages

selalu aku update fotopages tanpa jemu

masa tuh aku baru je beli digicam circa 2004

memang cool lah fotopages.

that’s why sekarang dah ada fotopages.com.my

tapi aku dah lama tinggalkan fotopages. hehe.

hari tuh aku check aku nyer fotopages still top 99 lah !

hehe saper la yang click2 kat fotopages aku neh kan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “KNizam Artwerk Masih Berada Di Top 99 Fotopages !

  1. ena thanks noni kapet la.. dia kan slalu refer ur fotopages kat blog dia 😛

    kawaii_desu’s last blog post..Minal ‘Aidil Wal Faizin…. the spirit of forgiveness

    Reply

  2. kawaii : hehe tu la pasal kan. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. v 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge