KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe :)

yep aku baru je upgrade ke wordpress 2.5 tadi

mula2 rasa cam susah. sekali bila aku dah jumpa cara2 nak upgrade, memang senang giler. aku just click sana click sini. back up sana and then back up sini. walllaaaa ! dah jadik pun wordpress 2.5. macam buat kueh plak daaaa ! haha

aku just ikut je instructions drpd website kat bawah neh

memang senang giler tatacara yang dia bagi. sapa2 pun boleh upgrade dowh

now everyone can upgrade to wordpress 2.5 !

heheh ni la screen2 baru wordpress 2.5 kat KNizam.com !

dashboard dia ada sket kaler2 oren. so takde lah boring sangat kan. haha

blog stats dia nyer interface sama jer takde beza pun. huhu

statpress pun sama adjer. hehe still kaler biru yang membosankan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.