KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe :)

yep aku baru je upgrade ke wordpress 2.5 tadi

mula2 rasa cam susah. sekali bila aku dah jumpa cara2 nak upgrade, memang senang giler. aku just click sana click sini. back up sana and then back up sini. walllaaaa ! dah jadik pun wordpress 2.5. macam buat kueh plak daaaa ! haha

aku just ikut je instructions drpd website kat bawah neh

memang senang giler tatacara yang dia bagi. sapa2 pun boleh upgrade dowh

now everyone can upgrade to wordpress 2.5 !

heheh ni la screen2 baru wordpress 2.5 kat KNizam.com !

dashboard dia ada sket kaler2 oren. so takde lah boring sangat kan. haha

blog stats dia nyer interface sama jer takde beza pun. huhu

statpress pun sama adjer. hehe still kaler biru yang membosankan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe :)

  1. biru itu membosankan. memang! haha.

    Affuan’s last blog post..Buat Duit Dengan Internet: Bukan Sekadar Mitos Bodoh

    Reply

  2. affuan : aku expect dashboard dia akan kalerful la sket. haha 🙂

    KNizam’s last blog post..KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe 🙂

    Reply

  3. Dashboard baru ni kaler tak besh, warna kemurungan, baik lagi kaler biru tu, sejuk je mata aku,

    yang baru nih dahla kecik tulisan dia, kaler pulak macam tu alahai

    Rjuna’s last blog post..Fitna Fitnah Islam

    Reply

  4. rjuna : tu la pasal kan. baiklah terus buat kalerful. bagi ceria sket. hehe font memang kecik giler. kekadang aku pun confuse. haha 🙂

    Reply

  5. sape kata biru membosankan..tipu!!!!!!!!!!

    syamsulariff.com’s last blog post..I’m thinking a new wordpress theme

    Reply

  6. syam : haha bosan la biru muda yang pudar tuh. lain la kalo cam biru pekat kat website ko tuh. haha 🙂

    Reply

  7. hehhe.. we all masih lagi guna yang lamer.. reluctant betul nak tukar…haha

    Reply

  8. deb : hehe ko pun ader blog ek ? apa link weiiii

    Reply

  9. Biarlah rahsia…hahahaa..website biasa-biasa jer… tak gempak cam ko punyer.

    Reply

  10. deb : ok aper blog ko. keep updating. nanti aku sampai la kat sana. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge