KNizam Artwerk Jumbled Up on IE7 but Very Cool in Firefox 2.0, Opera & Netscape 7.2 ! Hehe :)

baru aku perasan tadi yang KNizam Artwerk hampeh giler sususan blog nyer dalam Internet Explorer 7.0 or IE 7. Memang berterabur. dah la tak align centre langsung. pastu widget sidebar 2 masuk dok kat bawah sidebar 1. hampeh la. haha apsal jadik camni eh ?

Tengok la apa jadik dalam IE 7

yang lagi pelik dalam FireFox 2.0 OK.

Opera pun OK.

Even Netscape 7.2 yg tak fames pun OK jugak !

haih ! apa kes ek ?

gusar haku ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “KNizam Artwerk Jumbled Up on IE7 but Very Cool in Firefox 2.0, Opera & Netscape 7.2 ! Hehe :)

  1. IE memang tahi, tuh yang latest tuh IE7 pon camtu jugak

    Mengikut statistik umumnya ada 60% pelawat ialah IE, yang celik IT semua telah beralih ke browser lain dan meludah IE

    Kafe siber pun masih guna IE

    Perjuangan mesti diteruskan, kempen besar-besaran kat blog ko nih jangan guna IE

    Rjuna’s last blog post..FXX U

    Reply

  2. rjuna : ya ! hidup musang terbakar rentung ! haha 🙂

    Reply

  3. Dude, ko bukak la template ko, pastu tengok seme template makers kutuk IE. Unless ko sumbat javascript masuk template so that IE loads page macam browser lain, selagi tula geng yg masih pakai IE akan cakap blog kitorang serabut tau. Tension tul!!! Yg paling tak syok, komputer kat opis-opis yg masih pakai IE sbb it came with the desktop units. Nak download Firefox tak leh. hampeh!

    Jerry’s last blog post..trippin’ on Video day

    Reply

  4. jerry : yep mmg semua mengutuk ie7. haha. aku pun benci ie7. aku masih setia ngan musang terbakar neh. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge