KNizam Artwerk Is Using “Misty Look”, Another Free WordPress Theme !

haha amenda yang aku godek2 malam tadi aku pun tak tahu

yang aku tahu aku dah tertukar2 antara 3 column ngan 2 column, sengaja atau tidak, bolos saja dinding ittew !

haha ntah hapa dah jadi ngan all 3 columns aku aku pun tak tahu

dan yg paling aku pening bila aku check folder wp-content aku dah hilang

what ?

huwwaaaaaaa <— nangis dalam hati je ok

malas la nak mencarut bulan2 puasa neh kan.

haha tralaallaalala…

last aku resort to contact serverfreak

serverfreak buat apa ntah, sekali ada balik wp-content aku. hehe

panik kejap dowh ! terus takde mood nak makan moreh hahaha

terus aku install misty look theme neh

nampak cool gak kan. hehe

nampak putih dan suci je muka aku theme aku kan…haha

korang suka ke ?

korang suka or tak suka aku haper pedulik ! hahaha tralalalala…

dulu aku pernah gak la pakai theme neh masa active dalam wordpress.com

aku paling suka sebab boleh tukar2 header sesuka hati

so nantikan penukaran header yang berleluasa lepas ini…tunggguuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “KNizam Artwerk Is Using “Misty Look”, Another Free WordPress Theme !

  1. hahahaha. tukar lagi. tapi ni best. senang mata memandang. hehehe

    taukey’s last blog post..Satu Cara Menaikkan Traffik

    Reply

  2. taukey : hehe semua 3 column aku dah hancusss. tapi aku pun suka yg ini. so misty. haha โžก

    Reply

  3. huhu.. zam.. aku rasa tajuk theme ko tu macam tajuk lagu Cromok la.. Misty. coba ko carik lagu dia..

    Reply

  4. menarik! ok la theme ni

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  5. adi : hehe lagu cromok eh. nanti aku carik. hehe โ—

    Reply

  6. megat : hehe nampak misty je kan. haha โžก

    Reply

  7. huhu.. tukar lagi…
    sama la kita.. haha.. :up:

    menteil’s last blog post..Salam Ramadhan

    Reply

  8. ak x jumpa lagi theme yg berkenan dihati…hohoho..

    izzat’s last blog post..ServerFreak : CBJ2 Network Attack by DDOS

    Reply

  9. tukar lagi theme? walah! memang ko adalah blogger ulung dalam update entri dan tukar theme. kagum :up:

    tagline pun sudah ubah tu. ni kes frust dgn serverfreak down sbb kene ddos attack ke? ๐Ÿ‘ฟ

    ps: aku suka kartun lat. :up:

    aeropama dot com’s last blog post..Kad Raya: Selamat Hari Raya Aidilfitri 2008

    Reply

  10. menteil : hehe tukar2 jangan tak tukar. sempena raya ni kan. huhu ๐Ÿ™„

    Reply

  11. izzat : hehe aku rasa aku takkan jumpa theme yg berkenan. unless aku design sendiri la kan. haha :mrgreen:

    Reply

  12. aero : hehetukar jangan tak tukar. habis semua 3 column theme aku dah hancusss. haha โžก

    tagline tuh sempena kehadiran kueh ddos syawal ini ya ๐Ÿ™„

    semua org suka kartun lat kot. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  13. tukar jgn tak tukar hehehe
    lat mmg best!!! trase cam nak cari balik je~ hehe

    Adila’s last blog post..Jigsaw Puzzle DONE!

    Reply

  14. ServerFreak tu sekarang ni freak out kot.

    pening’s last blog post..Proton Waja in Cairo

    Reply

  15. owh,wajah baru.. macam dah lama saya tak jenguk la pulak. haha

    p/s – saya suka tagline blog ni.. ada pertambahan kata2 lg. :up:

    Ixora’s last blog post..Chris Daughtry – What About Now

    Reply

  16. bro…aku rasa ngko punya blog sesuai ngan 3 themes lah bro..mkalumat kat sidebar ko cam banyak jer..apapun terpulang pada ngko jugak kan ๐Ÿ™‚

    Afzai Afandi’s last blog post..Seronok dan Bahagia

    Reply

  17. yea.. cuma listing kt sidebar ni nmpk sgt panjang la.. ke bawah..
    mgkin leh wat pape ke

    myadlan’s last blog post..UPSR and DSAI

    Reply

  18. adila : hehe nak tengok berapa lama aku boleh bertahan ngan theme ni. hehe lat mmg power …. ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  19. yah… cantik… tenang…. bersih… tunggu header bertukar sesuka hati… x de pun … kekekeke….

    shaxx’s last blog post..Verbosity and More Awards

    Reply

  20. pening : hehe kesian plak aku ngan diaorang yang man server 24hrs ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  21. afzai : hehe mmg nak buang semua links tuh. cuma tak sempat nak create page lagi je. hehe sabar2 eh…. :$:

    tu pun aku nak tunggu berapa lama aku boleh bertahan dengan 2 column ni. ntah2 by lepas raya tukar balik. hehe โ—

    semua 3 column aku dah musnahhhh. hehe :mrgreen:

    Reply

  22. myadlan : mmg nak buang. cuma takde masa nak copy over ke page plak. hehe tungggguuuuuuuuuuuu ๐Ÿ˜•

    Reply

  23. kalau lah boleh tukar kereta macam tukar theme. lagi best ๐Ÿ™‚

    azwan’s last blog post..Number 4

    Reply

  24. shaxx : hehe sabar2. tu header untuk hari ini. esok lusa ditukar sesuka hati. haha ๐Ÿ˜•

    Reply

  25. theme aku yg sebelum ni. aku beli dari sadis bala yg buat misty look ni jugak. so far, puas hati guna sebab senang nak maintain and ubah.

    azwan’s last blog post..Number 4

    Reply

  26. azwan : hehe cool lah sadis bala ni sebab buat theme yang ada custom header image. i like! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. azwan : ala bro ko kan nak go live! sure masyuukkkkk. apa lagi tukar kereta la. hehe โžก

    Reply

  28. ixora : hehe thanks. itu tag sempena hehadiran kueh ddos di bulan syawal nanti ya. hehe โžก

    Reply

  29. tukar jgn tak tukar..
    musim nk raya ni ade offer sana sini..hehe
    opss…sini bukan Nagoya ke? ๐Ÿ˜€

    Kujie’s last blog post..Tip elakkan letih memandu

    Reply

  30. kujie : hehe dah nampak nagoya je la tuh. hehe shopping jangan tak shopping….hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  31. am suka yang baru ni… asik tukar jer.. yang gambar air bunga ni am suka dia punya sidebarlah.. tak bosan kaler dia.. :up:

    am’s last blog post..Fast Update 13

    Reply

  32. am : hehe yang ni nampak misty je kan. hehe air bunga mmg cool ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  33. Tapi serius theme ni yang paling aku suka, sebab nampak tenang dan suci. Dulu first time aku launch soleh.net pun aku guna theme ni ah.

    P/s: Tapi kalo boleh dipendekkan sket sidebar tu lagi ok kot. Boleh kurangkan loading time.

    P/s/s: Dah lah lepas ni takyah tukar dah hehe ๐Ÿ˜Ž

    ImamKhalid’s last blog post..Anggapan salah terhadap puasa bagi musafir

    Reply

  34. imam : hehe aku pun suka. bukan apa. sebab boleh sesuka hati tuko header. hehe โžก

    haha hari tuh aku dah delete sidebar. sekali ada yg nak balik…hehe

    hehe kalau bosan, aku akan tukar lagi. hehe โžก

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge