KNizam Artwerk Is Using “Misty Look”, Another Free WordPress Theme !

haha amenda yang aku godek2 malam tadi aku pun tak tahu

yang aku tahu aku dah tertukar2 antara 3 column ngan 2 column, sengaja atau tidak, bolos saja dinding ittew !

haha ntah hapa dah jadi ngan all 3 columns aku aku pun tak tahu

dan yg paling aku pening bila aku check folder wp-content aku dah hilang

what ?

huwwaaaaaaa <— nangis dalam hati je ok

malas la nak mencarut bulan2 puasa neh kan.

haha tralaallaalala…

last aku resort to contact serverfreak

serverfreak buat apa ntah, sekali ada balik wp-content aku. hehe

panik kejap dowh ! terus takde mood nak makan moreh hahaha

terus aku install misty look theme neh

nampak cool gak kan. hehe

nampak putih dan suci je muka aku theme aku kan…haha

korang suka ke ?

korang suka or tak suka aku haper pedulik ! hahaha tralalalala…

dulu aku pernah gak la pakai theme neh masa active dalam wordpress.com

aku paling suka sebab boleh tukar2 header sesuka hati

so nantikan penukaran header yang berleluasa lepas ini…tunggguuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “KNizam Artwerk Is Using “Misty Look”, Another Free WordPress Theme !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.