KNizam Artwerk Is Using “FireBug Theme” from Blog Oh! Blog

korang tahu kenapa aku tukar theme malam tadi ?

hehe sebabnyer ialah aku kini sudah jatuh chenta dengan hitam berkilat neh

mungkin sebab aku tengah syok nengok tv hitam berkilat aku ➡

mungkin juga aku nak jadi mesra alam dan tak nak bukak lampu

justeru jadilah gelap gulita camni ni haha. ok aper gelap2 camni. huhu 🙄

ada yang terus mengantuk bila aku buat theme camni.

siap menyangap dalam shoutmix. haha

semua orang salah !

aku sebenarnya dah tersilap theme lah ! haha 🙄

malam tadi aku menggodek theme viewer, sekali aku dah terklik pada theme 2 column :confusedlot:

apa lagi meraung la aku malam tadi.

tv aku pun tumpang simpati beb ! haha

habis blog aku. sidebar kanan lari giler2 punyalah. hehe

then aku rasa geram naperlah aku boleh terclick activate tuhkan 😉

geram punya pasal, aku ingat dah alang tukar theme nak carik theme yang totally lainlah

aku nak carik yang gelap gulita cam noktah hitam plak lah. hehe

asyik warna putih ngan pastel terang adjer kan. bosan dowh! haha

so jumpalah dengan firebug theme neh. ala theme kelip2 lah kan! barulah syok!

theme designed by blog oh! blog. hehe cool kan. 😥

tulah cerita sebenarnya. bukanlah ada kaitan dengan tv hitam berkilat aku lah. hehe

so korang bila lagi nak tukar theme ? 👿

boring lah asyik theme yang sama adjer. haha :up:

noktah hitam tak mau tukar theme yang putih plak ker ? haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “KNizam Artwerk Is Using “FireBug Theme” from Blog Oh! Blog

  1. 😀 haha.. patut r tetibe gelap je blog hang neh.. tuka theme rupanya.. pastu ada cerita di sebalik penukaran theme ni.. hahaha..

    nikillas’s last blog post..Winamp Llama Head Bangging – Revisit..

    Reply

  2. nikillas : hehe sekali sekala tutup lampu ok gak kan. gelap giler neh. hehe :confusedlot:

    Reply

  3. Kenapa aku tak nampak pun berkilatnya? Hitam tu aku nampak ah… 😈

    ImamKhalid’s last blog post..3 keadaan istinjak dengan batu tidak sah

    Reply

  4. imam : yang hitam berkilat tuh tv sebenarnya. hehe :mrgreen:

    Reply

  5. ohoho kurang skit sakit mata aku bloghopping memalam camni eheh.

    apa pun ianya menarik juga ya.

    aku dah malas nak tetukar theme. sebenarnya masih merangka untuk bikin theme sendiri uhuhu.

    megat’s last blog post..Jaringan Sosial Yang Semakin Popular, Twitter

    Reply

  6. megat : hehe sekali sekala tukar theme. hehe aku dah 3 kali tukar theme. stil tak puas2 hati lagi. hehe 😕

    Reply

  7. ko nak puas hati ngan theme ko ? ko buat theme ko sendiri dr scratch..ada berani ?? 😀

    |1f34|-|1r3’s last blog post..My first Porsche…

    Reply

  8. aku takkan tuko kot..kalo tuko pun tahun depan..huhu..

    P.S: tak nak buang ker banner kat atas tue..melembapkan ler.. 🙁

    aman’s last blog post..Berkongsi Ilmu Melalui Google Knol

    Reply

  9. so kool gila kentang beb..

    chot’s last blog post..Panasonic Lumix DMC-LX3 Cameras

    Reply

  10. life4hire : tak berani plus takde masa la plaks. ahaks. rasa cam nak upah orang adjer. hehe 🙂

    Reply

  11. aman : hehe tukar adjer. baru cool sket. hehe 🙂 banner mana ni ? iklan nuffnang tu ker ? hehe 🙂

    Reply

  12. chot : hehe thanks 🙂

    Reply

  13. aku pon skang pakai firebug theme..baru ja pakai..huhuu..
    baru ja wat blog..ahaks

    Reply

  14. senapang : hehe theme malam gelap gelita ek. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge