KNizam Artwerk is Using CryBook Theme by Themetation !

yeay !

tukar theme lagi aku…. haha

aku nak cuba theme yang ala2 facebook neh plak

mcm cool je kan. cuma sidebar berterabur lah !

aku nak tengok sampai bila aku boleh bertahan dengan theme neh

kalo tak aku revert ke theme lamalah ! haha

pada sapa2 yang dah lama tak update theme tuh

sila2kanlah ok. hehe πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 responses to “KNizam Artwerk is Using CryBook Theme by Themetation !

  1. aku suka theme ni sebab aku boleh tuka die jadi kaler hijau.. hohooh
    dah lama aku tak tuka theme.. hahahah hanya sekadar mengedit theme tu jadi makin pelik hohohoho

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : haha aku dah berkali2 tukau theme. takde yang serasi gamaknyerlah kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. wah wah, syok gile aku main-main kaler blog ni πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    mrahfa : haha lama tak nampak ko kat sini kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. Sekali theme ko ni cam facebook la plak..
    terkeliru sekejap

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha mmg mcm facebook pun kali neh. i like! haha πŸ™‚

    Reply

  4. kat mana nak add friend ni? x jumpa pon? kat ne nak main apps ni.. aduyai.. friend bar pon x jumpa neh..

    lor!! blog knizam upanya.. mati2 ingat facebook.. salah masuk web lor.. sowi…

    hehehhee

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : haha banyak la ko. meh sini aku add ko nyer fb. haha πŸ™‚

    Reply

  5. Aku memang ada hati nak tukar kulit. Tapi theme tu seakan merajuk jika aku tukar pada design yang lain.

    Hahahahahah πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    rohaizad : hehe giler banyak blog ko nak maintain kan. hehe surelah penat tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. terperanjat aku …ingat salah blog tadi…siap reload browser lagi…hehe…aku juga yang tak tukoΒ²…

    Reply

    KNizam Reply:

    along : haha jangan silap blog neh ngan windows fb dah la. haha πŸ™‚

    Reply

  7. yearghh.. cunn

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe jom tukau2 theme. best woooooo πŸ™‚

    Reply

  8. Try yang ni;

    http://wordpress.org/extend/themes/smells-like-facebook

    Ni baru betul facebook!

    Reply

    KNizam Reply:

    zairul : perghhhhh lagi satu yg sebijik facebook la. hehe πŸ™‚ cool n thanks πŸ™‚

    Reply

  9. aiseyh man ..
    same cam aku la plak

    Reply

    KNizam Reply:

    odin : haha sekali2 tukau apa salahnyer kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. me pun tukar theme jugerr.. ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : wahhhhh samalah kita eh. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. laaa.. ingat muka buku tadi.. rupanya blog bro knizam rupanya.. hahahaaaa..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : haha mcm best plak theme neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. interface macam facebook nie okey gak… cumer touch up skit should be okey….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : haha dah touch up sket2 pun dah. ubah size adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. hm…menarik..menarik…

    Reply

    KNizam Reply:

    lydia : hehe apa lagi jom la tukau2 theme yang sungguh cool. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. cool la themen ni! cuma sidebar kena godek2 sikit la. baru comel knizam. com ni. hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe takde masa la nak godek. ni pun ubah size adjer dulu. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. hahaha!! http://www.facebook.com/khaixy

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : wokay gua dah add lu dalam fb. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. lawa seh…. skali cam facebook dah..

    Reply

    KNizam Reply:

    apiz : hehe tengkiu2. tengkiu pada pencipta theme neh sekali. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. new theme
    new look
    new feel

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe tengkiu2 ya. mmg dah lama nak tukar theme neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. kakjie pn dah tukar….

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : wahhhh bagus2 semua dah mula tukar theme masing2 kan. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge