KNizam Artwerk Is Suspended Due To Surge In Traffic ! Hampeh La. Haha

tengah hari tadi blog aku neh kena suspended

aku terus complaint kat serverfreak and they all reply camni. haha

seb baik la supprt kat serverfreak tuh cool dan cepat je responses nya. lega aku

amendalah yang bloggers or visitors cari neh sebenarnya

menyebabkan traffic menggila dan blog aku ke suspended kejap

hampeh je kan.

kadang2 aku rasa blog aku down neh sebab plug in ngan theme kot

haha takkan la aku nak pakai theme yang simple like kubrick kot…aisey

haha korang pernah kena ke ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “KNizam Artwerk Is Suspended Due To Surge In Traffic ! Hampeh La. Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.