KNizam Artwerk Is Suspended Due To Surge In Traffic ! Hampeh La. Haha

tengah hari tadi blog aku neh kena suspended

aku terus complaint kat serverfreak and they all reply camni. haha

seb baik la supprt kat serverfreak tuh cool dan cepat je responses nya. lega aku

amendalah yang bloggers or visitors cari neh sebenarnya

menyebabkan traffic menggila dan blog aku ke suspended kejap

hampeh je kan.

kadang2 aku rasa blog aku down neh sebab plug in ngan theme kot

haha takkan la aku nak pakai theme yang simple like kubrick kot…aisey

haha korang pernah kena ke ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “KNizam Artwerk Is Suspended Due To Surge In Traffic ! Hampeh La. Haha

  1. wah mantap la blog ko time euro sampai kena suspend eheh. apa pun ianya laporan yang menarik dan aku masih explore blog ko ni. terlalu byk info berguna.

    megats last blog post..Tambah Pendapatan Dengan Nuffnang

    Reply

  2. megat : hehe sempat ke nak explore sebab dah dekat 2 tahun dah blog neh. compilation from knizam94.wordpress.com lagi. hehe good luck 🙂

    Reply

  3. tu yang aku malas pakai webhosting sendiri ni….bandwitdh banyak aje kena suspend..pastu kena byr lagi untuk tambah …isk isk…

    hes last blog post..Teksi Berimej Malaysia

    Reply

  4. he : hehe seb baik hosting company tu cepat take action adjer. 🙂

    Reply

  5. ni mesti traffic melambung naik ni… bandwidth ada lagi tp sbb guna resource byk sgt.. tu yg suspended tu..huhu.. kurangkan plug-in ley rendahkan cpu usage.. 🙂

    izzats last blog post..Quick Updates

    Reply

  6. izzat : hehe byk ke plug in neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge