KNizam Artwerk Is Now Powered by “Intense Debate WP Plug-In” ! Hehe :)

hehe aku memang daripada dulu lagi gemar dengan intense debate neh

masa blogger pakai punyalah aku dengki ngan blogger. hehe

then tup tap dah ada plugin for wordpress ! haha

sekali sekarang dah ada la plug-in untuk wordpress

yahoooooooooooo !

akhirnya lah kan. huhu

tuh pun selepas intense debate combined dengan automattic ! haha

cool la plak design logo dia kan. huhu

so korang tak nak cuba ke eh ?

hehe khas untuk wp sahaja ok ! huhu

hehe memang senang giler dowh nak install plug in neh

mula2 tuh lepas activate aku hengat semua comments hilang

sekali ada la. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “KNizam Artwerk Is Now Powered by “Intense Debate WP Plug-In” ! Hehe :)

  1. lo aku ingatkan pasang kat sini.. tu la aku tercari2 ape bezanya ni.. hohooh

    Reply

  2. topo : hehe lambat la ko topo. aku dah uninstall pun. hehe ❗

    Reply

  3. auh.. x sempat nak usha..

    Reply

  4. maja : hehe tu la lambat sangat. hehe :$:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge