KNizam Artwerk Is Now Powered by WordPress 2.7 Coltrane !

perghhhh malam tadi aku upgrade semua blog aku la

sekarang dah pakai wp 2.7 !

layout memang cun gilos !

memang cool

senang gak nak reply comments

memang best la wp baru neh.

sebab senang nak post pun

korang biler lagi dowh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “KNizam Artwerk Is Now Powered by WordPress 2.7 Coltrane !

  1. Pintu hati blom terbuka utk cinta pndg pertama…
    biarlah yg ni mati dulu, baru cariik lain…heheh…

    Reply

  2. cekgu : hehe bila lagi cekgu…. hehe 🙂

    Reply

  3. hehe.. memang cun..
    masa aku pakai kat wordpress.com pon dah berkenan…

    Reply

  4. menteil : hehe baru 2 hari kan wp2.7 neh. hehe 🙂

    Reply

  5. aku pun da pakai…serios…memang besh… nanti da tak payah upgrade manual dah

    Reply

  6. esempoi : owh aku x tahu plak pasal auto update tuh. hehe 🙂

    Reply

  7. salam, aku ada je..tapi jarang online..aktiviti padat la beb..leh tgk update sket kat blog aku..

    Reply

  8. senang nak post pun kalau post setahun sekali baik pakai blogspot je cam aku miahahaha 😈 😈

    Reply

  9. Version 2.8 bleeding pun dah mula keluar. Dijangkakan bulan 2 2009 akan released.

    Reply

  10. zamz : ko bukan post 3 kali sehari ke eh. haha 🙂

    Reply

  11. selinap : hehe bleeeddddingggg la nanti 🙂

    Reply

  12. betul tu.. lawa and rasa gak la laju dia. hehe. tapi, bro lupa something, EMOTION dah gune yg default! hahaha. x nak tukar yg laen? 🙂

    Reply

  13. abdus : hehe lupa la plak nak reupload smilies noktah hitam. hehe 🙂

    Reply

  14. hi bro,
    WP 2.7 mmng cool laa. aku pon da buat post berkenaan bnde tuh. lagi2 ditambah dengan features google gears :XO: . pergh..puas hati maa

    zulhusni coretan terakhir…Finally, Upgraded to WordPress 2.7!

    Reply

  15. Dah terbaca pasal 2.7 ni dulu so once available aje memang terus menerus aku install. Memang gempak la & so much more user friendly sekarang ni kan… Cayalah orang2 WordPress nih… Paling best sekali, lepas2 ni nak upgrade version yang terbaru cuma klik satu butang aje.

    Reply

  16. zulhusni : hah ? google gears camner ek ?

    Reply

  17. shah : hehe memang cool giler kan. mmg simple je 🙂

    Reply

  18. Powerful kan? tapi I belum update lagi la. Stick to previous version dulu.. hehe :XO:

    Reply

  19. ahmike : hehe la kenapa la x update lagi eh ?

    Reply

  20. hehe he he.. memang cun..
    masa aku pakai kat wordpress.com pon dah berkenan…

    Reply

  21. ahmike : hehe la kenapa la x update lagi eh ?

    Reply

  22. Really zulhusni : hah ? google gears camner ek

    Reply

  23. i host 5 of my blogs on Blogspot and it is really good for beginners. but if you want something with more features, nothing beats wordpress-`~

    Reply

  24. ahmike : hehe la kenapa la x update lagi eh ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge