KNizam Artwerk is No 9,306 in Malaysia – Stats from Alexa Ranking ! Hehe :)

dah lama aku tak check alexa ranking KNizam Artwerk. hehe

sekarang dah masuk rank 1.5 million rupanya.

not bad. hehe 🙂

sekali check tadi dah improved banyak rupanya.

sekarang dah no 9,306 kat Malaysia.

apa rank blog korang ek ?

click sini kalau nak check korang blog plak. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “KNizam Artwerk is No 9,306 in Malaysia – Stats from Alexa Ranking ! Hehe :)

  1. Owh, tahniah.
    Ni gune baru punye algorithm. kalau yg lame, ingat lagi ranking?

    Reply

  2. noris : hehe tengkiu2. tak hengat la plak rate yang lama tuh. tapi dekat2 6 juta kot. hehe 🙂

    Reply

  3. Oh. Macam itu ka. Aku jarang sangat cek kalau ranking malaysia..

    titan’s last blog post..La Camisa Negra

    Reply

  4. titan : hehe yep camtu la. hehe 🙂

    Reply

  5. sib baik aku selalu masuk…sbb tu sampai 1.5 mio haha kena belanja nih

    Reply

  6. maen : haha tengkiu2 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge