KNizam Artwerk Is Alive And Kicking + Aftermath Nuffnang Analytics Analysis… Post DDOS Attack !

perghhhhh 4 hari beb tak leh bukak blog

jiwa kacau dowh ! haha harus trauma aku camni

nak je aku buat blog pakai wordpress.com balik hari tuh. haha

oklah dah down 4 hari, jom kita tengok apa effect dia pada nuffnang analytics aku

ni kat bawah neh carta sebelum berlaku ddos attack

kalau korang perasan biasanyer averaga daily aku dapat la dalam 500++ visitors

sekali 2 hari sebelum 3 sep 2008, mencanak2 naik plak sampai 1000++

aku pun pelik gak time tuh. haha adakan ini kemungkinan petanda awal diseran tsunami ddos ?

dan yang kat bawah neh plak selepas kena ddos attack

gile affected aku nyer unique visitors kan

memang hancur la visits ke blog aku last week. haha

nak wat camner kan dah nak kena tsunami ddos

ye la dah orang nak masuk, sekali down ! opssss berkali2 down !

tapi semalam dapat email from serverfreak bagitau yang diaorang akan buat press lepas ni

mungkin ada compensation la kot. kalau tak haru beb !

dulu masa blog aku down masa GE2008, aku dapat 1GB extra capacity

kali neh aku rasa nak mintak bandwith plak la kan. huhu

mulai sekarang aku nak rename tsunami ddos kepada kueh ddos lah

tu pun sempena ramdhan. jangan lupa carik kueh ddos di param berhampiran anda ! haha

blog korang pernah down sampai 4 hari ke ek ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “KNizam Artwerk Is Alive And Kicking + Aftermath Nuffnang Analytics Analysis… Post DDOS Attack !

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.