KNizam Artwerk Down From 2000hrs to 0000hrs Yesterday Due To Server Migration by Serverfreak ! Hehe :)

kawan-kawan semua. hehe ➡

minta maap sebab lambat bagitau yang malam tadi supposedly blog aku neh tengah down. betul2 dowh la ini bukan cubaa. haha 🙂

aku rasa sure ramai yang cuba masuk tapi dapat error kan. hehe ➡

aku yang ada kat picc putrajaya tengah tunggu fireworks pun blank kejap malam tadi. haha

aku tengok bunga api beb ! 😳

aku ingat nak update live from picc putrajaya, sekali tengok blog aku tengah down plak

aku check la gmail, sekali baru aku perasan ada email from serverfreak cakap yang blog aku akan down sebab diaorang tengah migrate server from server jaring ke netmyne. apekemende ntah. haha ➡

haha cayalah serverfreak ! camni la customer service kan

bagitau la awal2 kalau nak migrate server ke… apa ke…

aku je la yg tak perasan email diaorang. haha 😥

aku yang kat putrajaya malam tadi punya la terkial2 nak mengupdate blog kan. 😛

sekali blog down la plaks. haha 😕

tapi takpe nanti aku buat special blog posting pasal malaysia international fireworks competition atau mifc 2008 kat picc putrajaya. malam tadi team malaysia yang perform. hehe

anyway malam tadi aku check semua blog ngan email pakai opera mini beb 😐

korang pernah dengar kan pasal opera mini ?

hehe actually aku dah lama dah pakai opera mini, baru kali neh sempat nak bagitau korang

nantilah aku buat special posting lagi pasal opera mini. :mrgreen:

bagus woooo opera mini neh sebab boleh log in direct ke websites

cuma shoutbox je la yang tak appear kat opera mini, yang lain mcm biasa. hehe :up:

so wokaylah, nanti aku update lagi ok…… hehe !

update I

owh ! aku baru perasan yang blog topotato giler kentang pun down malam tadi.

dia pun pakai serverfreak gak kan. hehe

takpe topo, lepas neh lagi kencang la speed blog kita. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “KNizam Artwerk Down From 2000hrs to 0000hrs Yesterday Due To Server Migration by Serverfreak ! Hehe :)

  1. patutla takde live coverage smlm dari picc hehe

    Reply

  2. Pingback: negaraku.net

  3. zamz : hehe tu la pasal. kalo tak sure boleh buat live blogging atas rumput. haha :confusedlot:

    Reply

  4. hanya untuk server2 tertentu je.. server ak x kena migrate pun..huhu 😀

    p/s:serverfreak nyer customer service mmg best..hehe 😀

    izzat’s last blog post..Logo, Tema & Lagu Hari Kemerdekaan Malaysia ke-51 2008

    Reply

  5. izzat : hehe ada jugak tak migrate ek. hehe :halo:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge