KNizam Artwerk Change Theme Lagi ? Kali Neh Pakai Ocean Mist 2.0 !

hehe tangan aku memang gatal je nak tukar2 theme kan

hehe dulu masa kat wordpress.com aku pakai theme ocean mist neh lah

memang aku suka siot ngan theme neh

amacam cool tak theme baru kat bawah neh ?

nampak cool je ngan kaler biru

so aku tunggu punya tunggu sampai la sekarang baru aku dapat pakai version 2.0

tapi sayang la nampak mcm takde custom header lah !

aisey susah la nak tukar2 header camni kan. hehe

yang kat bawah neh theme kat wordpress.com yg lama

aku nak tengok sampai bila aku boleh bertahan dengan ocean mist neh.

thanks to ed merrit for this wonderful wp theme !

free some more lor !

korang bila lagi nak tukar2 theme eh ?

bosan la asyik theme yang sama adjer…. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “KNizam Artwerk Change Theme Lagi ? Kali Neh Pakai Ocean Mist 2.0 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.