KNizam Artwerk Change Theme Lagi ? Kali Neh Pakai Ocean Mist 2.0 !

hehe tangan aku memang gatal je nak tukar2 theme kan

hehe dulu masa kat wordpress.com aku pakai theme ocean mist neh lah

memang aku suka siot ngan theme neh

amacam cool tak theme baru kat bawah neh ?

nampak cool je ngan kaler biru

so aku tunggu punya tunggu sampai la sekarang baru aku dapat pakai version 2.0

tapi sayang la nampak mcm takde custom header lah !

aisey susah la nak tukar2 header camni kan. hehe

yang kat bawah neh theme kat wordpress.com yg lama

aku nak tengok sampai bila aku boleh bertahan dengan ocean mist neh.

thanks to ed merrit for this wonderful wp theme !

free some more lor !

korang bila lagi nak tukar2 theme eh ?

bosan la asyik theme yang sama adjer…. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “KNizam Artwerk Change Theme Lagi ? Kali Neh Pakai Ocean Mist 2.0 !

  1. cun r bro.
    clean, smart and simple.
    sedap mate memandang…

    Reply

  2. wa..tukar theme lagi..clean n clear ar theme kali neh..huhu.. sejuk mata memandang..biru lak tu..kaler fav..huhuh

    Reply

  3. pcu : hehe thanks. aku pun suka ngan simple dia. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. izzat : boring ar ngan theme puteh adjer kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. minimalisme yang smart disitu ๐Ÿ™‚

    bersih je nampak.. ada kesinambungan daripada KDE 4.2 ke ๐Ÿ˜›

    Reply

  6. tmu : haha theme apa tu eh ?

    Reply

  7. aiyah…. keliru oh…

    Reply

  8. noni : la apa yg kelirunya eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. cukup kemas bro, aku suka.

    Reply

  10. Brayun kepala hotak aku type msg kat blog nie….kedamaiannnya terserlah….Hoho…..ingatkan aku masuk salah rumah td

    Reply

  11. Dei Thambi… brapa kali tukar da…. gatai benor tangan tue… maih sini PDRM kasi ketuk…. hahahaha

    Reply

  12. marzuki : hehe tuh la. dah lama aku pakai theme neh since wordpress.com lagi. best giler. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. kampungboy : hehe bukan la. ini betul la rumah aku. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. cencurut : haha aku mmg gatal2 la nak tukar. hehe nak tengok berapa lama aku boleh bertahan ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. 19zim : hehe cool kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. memang cool ler bro…aku pun memang tak pernah puas dengan theme…kalau tengok theme org pakai comel jer…tp bila kita pakai kat blog kita tal comel lak

    Reply

  17. kita : hehe tu la kan. ni aku rasa dah kali ke-10 dalam masa setahun aku tukar theme. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. ringan.3 column pnya ada x?

    Reply

  19. faiz : hehe rasanya cam takde adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. camne leh amek gambo blog sendiri tu ek..?

    Reply

  21. Tukau jgn tak tukau..
    Aku belum cukup rajin untuk tukau theme lagi…

    Reply

  22. ha.ha.. theme baru lagi
    apa kata kau cari layout yg betul-betul kau suka
    pas tu kalau nak tukar, just manually change the colors, background and header.

    senang sikit nak maintain.

    Reply

  23. cantik & tenang! apatah lagi aku telah dpt mengomen disini. sblom ini gagal.

    Reply

  24. qza : hehe tuh sebenarya print screen je ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. zool : aku tengah tunggu bila la ko plak nak tukar theme. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  26. azwan : hehe aku rasa selama dekat setahun aku ada knizam.com neh ada la dekat 10 kali tukar theme. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. megat : hehe aku suka giler ngan header tuh. mcm pernah nampak je pantai tuh kat malaysia. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge