KLUe Urbanscapes – The City’s All Day Creative Arts Festival

aku tak tahu la. setiap kali aku tengok design yang cun aku mesti nak buat printscreen and then paste kat sini. hehe dah jadik cam habit plak.

agaknyer aku kena amik degree in designing la sebenarnya dulu. haha

KLUe Urbanscapes – The City’s All Day Creative Arts Festival

malas la nak cakap banyak

korang click je lah kat atas tuh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “KLUe Urbanscapes – The City’s All Day Creative Arts Festival

  1. tak cun maner pun.. ehehe, salam weekends bro

    Reply

  2. en_me : selamba la cakap tak cun en_me. hehe 🙂

    Reply

  3. aku ada cadangan tuk ko..nak tau tak??klu berminat la..

    klu dah minat dgn dunia desingner ni..aku ada 1 cara..aku pun minat gak..sbb nak jd arkitek..hahaha..tp tak tau la leh jd ke tak 1 hr nnt..ko doa2kanlah aku berjaya ye..hehehe..dah marapik mn dah ni..

    ko bli jer pirate cs3..ko khatam kan dulu..confirm best..ko leh buat apa2..pg bli…try tgk..hahahaha

    farahaznils last blog post..Elektrik akan naik 1 JULAI ni….

    Reply

  4. farahaznil : cadangan ditolak dan ditutup. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge