kluang station @ ikano power centre

dah berlambak2 plak kopitiam kat klang valley ni kan. ni antara kopitiam yang best. kali ni ada air special, sirap selasih. ni mesti promo untuk bulan ramadhan la ni kan. heheheheh roti dia best la gak. tapi paling best kalau dapat makan roti ngan telur 1/2 masak. beehon goreng singapore pun best gak meh!




















other blog about this kluang station:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “kluang station @ ikano power centre

  1. kalau ko pegi bangi kopitiam kepunyaan kid search mmg menarik..dekor dia hebat!

    Reply

  2. chot : dah pergi. sedap gak kat sana, sampai lupa nak amik gambar. heheheh

    Reply

  3. eh mana ko tahu aku kerja murphy oil? ko kerja oil & gas company gak ke?

    Reply

  4. chot : hehheeh aku ada a few gak member keje kat pet/shell/exxon and diaorang borak2 pasal kikeh tuh. sekali ko mention kikeh, sure la ko keje sana kan. heheheeh

    aku keje kat national utility co lar

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge