Klasik Retro Design kat Bangi Kopitiam Cawangan Taman Melawati

Live Update: 28 Jun ’10, 10.59pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tu dia kan kalau dah style lomo ni mmg seswai la ngan ni
klasik items for display only. aku pun ada lagi ok itu kipas
typewriter ngan ikan puyu je dah xde hehe
apa2 pun aku suka ngan klasik design decor kopitiam ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Klasik Retro Design kat Bangi Kopitiam Cawangan Taman Melawati

  1. tv lama yg jenis besar gedabak siap pintu tu takde ke hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : ader2 nanti aku carik hehe 🙂

    Reply

  2. KNO, tu maksudnya jiwa dan umur kita pun dah klasik dah kekekekeke…

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : haha mcm2 la ko. hehe 🙂

    Reply

  3. wahh…kipas klasik..kalau kat rumah kampung dah lama buang,..hehhe..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : tuh la kan. antik utk org lain tuh hehehe 😉

    Reply

  4. serius kat bilik aku ada lagi kipas tu. 26 tahun yang lepas mak aku beli, masa ber-anak 2. lani anak dah 6. heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : aku pun ada lagi kaler biru ni hehe 🙂

    Reply

  5. ::: penah dengar bangi kopitiam nih, tapi tak penah pi lagi.. saya sukee deco mcm nih, very2 niceee.. mcm betul2 kat kedai kopitiam zaman dulu2 [huhu] teringat jugak semasa saya breakfast di kedai sabak bernam dulu.. mmg deco sebijik mcm nih, ada kipas lama, ikan puyu, tv lama mcm2 ler.. pekan dia betul2 tenang, tak ramai org..

    ::: sayang jepun kalah penalti!!! takde wakil asia ler.. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : tinggal subkhiddin je wakil asia heeh 🙂

    Reply

  6. this is nice!

    Reply

    KNizam Reply:

    bubbles : hehe 🙂

    Reply

  7. ::: [hehehe] referee malaya! 😀

    Reply

  8. zul : bangga siot haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge